Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-03-03 21:58
  • Competitiewedstrijd: Série C.05
  • Stadion: Chronus Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 25012
Chronus PATO>beltrão
classica Tactiek .
48% Balbezit 52%
50% Spel op eigen helft 50%
9 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
57.3 gemiddelde waardering 52.5
formidable Schieten adequate
very good Passen very good
outstanding Verdedigen formidable


16e minuut.
Gené geeft een hoge lob. Klungelig pakt Zombori de bal. Tarnowski verovert de bal door een tackle van achteren. Tarnowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Chronus - PATO>beltrão 1:0

39e minuut.
Mero raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Block komt het veld opgelopen.

42e minuut.
de Quadros zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Schneider rent richting de bal. Schneider probeert naar een medespeler te passen. Mercado rent richting de bal. Mercado haalt uit met een fantastische trap. Pełkowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chronus 57%, PATO>beltrão 43%.
Chronus - PATO>beltrão 1:0

51e minuut.
Pons is nu in balbezit. Pons speelt de bal door. Tarnowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarnowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Chronus - PATO>beltrão 2:0

56e minuut.
Denoth met een sublieme pass. Pons rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Zombori. Zombori krijgt een gele kaart. Pons raakt geblesseerd tijdens het duel. Tarnowski met een snel genomen vrije trap. Pons bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Elekes onderschept slim de pass. Elekes passt de bal met de wreef. Mercado bereikt de bal nog maar net als eerste. Mercado haalt uit met een fantastische trap. Pełkowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Mercado haalt uit met een fantastische trap. Pełkowski speelt de bal door. Tarnowski kopt de bal weg. Pojar rent richting de bal. Pojar schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

78e minuut.
Nedev bereikt de bal nog maar net als eerste. Nedev geeft de bal voor. Tarnowski kopt de bal weg. Pojar is nu in balbezit. Pojar schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Block geeft de bal voor. Pojar kopt de bal weg. Klungelig pakt Elekes de bal. Pons is nu in balbezit. Pons draait met de bal, schiet en ... Manríquez bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Gené zal de hoekschop nemen. Tarnowski krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Baert verovert de bal door een tackle van achteren. Baert geeft de bal voor. Pojar kopt de bal weg. Tarnowski rent richting de bal. Tarnowski draait met de bal, schiet en ... Manríquez bokst de bal weg.

89e minuut.
Gené probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Rossato rent richting de bal. Gené verovert de bal door een tackle van achteren. Gené geeft een hoge lob. Tarnowski springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chronus 43%, PATO>beltrão 57%.
Chronus - PATO>beltrão 2:0