Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rovers United Waterkloof Warriors
Sit one two Tactiek 4-4-2
48% Balbezit 52%
43% Spel op eigen helft 57%
12 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 5
54.4 gemiddelde waardering 63.8
solid Schieten formidable
solid Passen very good
excellent Verdedigen excellent


9e minuut.
Cusinati passt de bal met de wreef. Forte met een sublieme pass. Winterbottom is nu in balbezit. Winterbottom draait met de bal, schiet en ... Portinaro maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rovers United - Waterkloof Warriors 0:1

11e minuut.
Forte rent richting de bal. Forte passt de bal met de wreef. Fitipaldi rent richting de bal. Rubio onderschept slim de pass. Rubio draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Portinaro bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

18e minuut.
Naponyane is nu in balbezit. Naponyane passt de bal zonder na te denken. Rolczak probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Naponyane de bal. Naponyane schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Cusinati passt de bal zonder na te denken. Haskins probeert naar een medespeler te passen. Rolczak speelt de bal door. Naponyane heeft problemen om de bal te vangen. Naponyane draait met de bal, schiet en ... Mathopa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Casnar is nu in balbezit. Winterbottom verovert de bal door een tackle van achteren. Cale maakt een afschuwelijke overtreding. Cale krijgt een gele kaart.

27e minuut.
Nyama geeft de bal voor. Klungelig pakt Casnar de bal. Cale bereikt de bal nog maar net als eerste. Rubio onderschept slim de pass. Rubio schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

34e minuut.
Forte geeft een hoge lob. Daar is Rubio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lupiya is nu in balbezit. Rubio onderschept slim de pass. Rubio schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Nyama geeft een lange en hoge pass. Lupiya verovert de bal door een tackle van achteren. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Vadim geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Winterbottom bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Vadim geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Cale rent richting de bal. Winterbottom verovert de bal door een tackle van achteren. Winterbottom draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rovers United - Waterkloof Warriors 0:2

43e minuut.
Nyama rent richting de bal. Nyama geeft een lange en hoge pass. Winterbottom is nu in balbezit. Winterbottom draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rovers United 46%, Waterkloof Warriors 54%.
Rovers United - Waterkloof Warriors 0:2

51e minuut.
Mackett passt de bal in één keer door. Cook rent richting de bal. Mackett verovert de bal door een tackle van achteren. Mackett geeft de bal voor. Naponyane maakt een snoekduik en kopt de bal. Mathopa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

57e minuut.
Haskins zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ngaduana is nu in balbezit. Ngaduana passt de bal in één keer door. Naponyane bereikt de bal nog maar net als eerste. Naponyane schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

63e minuut.
Cusinati geeft een lange en hoge pass. Inworp. Haskins zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ngaduana is nu in balbezit. Ngaduana geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat.

64e minuut.
Winterbottom passt de bal in één keer door. Forte rent richting de bal. Forte passt de bal in één keer door. Rubio rent richting de bal. Rubio haalt uit met een fantastische trap. Portinaro kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

72e minuut.
Ngaduana rent richting de bal. Ngaduana speelt de bal door. Rolczak speelt de bal door. Naponyane bereikt de bal nog maar net als eerste. Naponyane schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Rovers United - Waterkloof Warriors 1:2

73e minuut.
Vadim geeft de bal voor. Forte rent richting de bal. Forte geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Rubio de bal. Rubio haalt uit met een fantastische trap. Portinaro probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

75e minuut.
Naponyane speelt de bal door. Mackett bereikt de bal nog maar net als eerste. Vadim schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Vadim krijgt een gele kaart.

78e minuut.
Vadim probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Cale kopt de bal weg. Daar is Zelelidis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mackett is nu in balbezit. Mackett draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

78e minuut.
Thanh Minh passt de bal zonder na te denken. Forte geeft een hoge lob. Winterbottom rent richting de bal. Winterbottom schiet op doel. Portinaro probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Rovers United - Waterkloof Warriors 1:3

80e minuut.
Pędziwiatr kan de bal niet met de borst controleren. Winterbottom bereikt de bal nog maar net als eerste. Cale bereikt de bal nog maar net als eerste. Rubio onderschept slim de pass. Rubio schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Thanh Minh speelt de bal door. Zelelidis kan de bal niet met de borst controleren. Mackett rent richting de bal. Mackett draait met de bal, schiet en ... Mathopa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rovers United - Waterkloof Warriors 2:3

85e minuut.
Rolczak rent richting de bal. Rolczak passt de bal met de wreef. Cale speelt de bal door. Ngaduana rent richting de bal. Ngaduana schiet op doel. Mathopa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

86e minuut.
Vadim met de inworp. Nyama rent richting de bal. Nyama geeft de bal voor. Winterbottom springt en kopt de bal. Portinaro werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Rovers United - Waterkloof Warriors 2:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rovers United 40%, Waterkloof Warriors 60%.
Rovers United - Waterkloof Warriors 2:4