Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-02-25 18:11
  • Competitiewedstrijd: A-Lyga
  • Stadion: Krašuonos Parkas
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 14432
`` FK Utenos Ugnys `` D`Oh
UR-2 Tactiek tadam
44% Balbezit 56%
68% Spel op eigen helft 32%
2 Doelpogingen 28
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
51.9 gemiddelde waardering 66.7
good Schieten outstanding
solid Passen incredible
very good Verdedigen excellent


4e minuut.
De Schrijver verovert de bal door een tackle van achteren. De Schrijver speelt de bal door. Sermetoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Sermetoğlu geeft een hoge lob. Hvoynev springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

6e minuut.
Humbert is nu in balbezit. Humbert speelt de bal door. Chilingaryan is nu in balbezit. Chaouchi verovert de bal door een tackle van achteren. Chaouchi haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

8e minuut.
Humbert met een sublieme pass. Klungelig pakt Sermetoğlu de bal. Sermetoğlu geeft de bal voor. Hvoynev krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat. Acemoğlu is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
`` FK Utenos Ugnys `` - D`Oh 0:1

14e minuut.
Sermetoğlu met een sublieme pass. Chaouchi bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Chilingaryan. Chaouchi is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Sermetoğlu wilt de vrije trap nemen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
`` FK Utenos Ugnys `` - D`Oh 0:2

20e minuut.
Chaouchi passt de bal zonder na te denken. Sermetoğlu is nu in balbezit. Sermetoğlu geeft een lange en hoge pass. Hvoynev springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Hvoynev haalt uit met een fantastische trap. Cambi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De Schrijver bereikt de bal nog maar net als eerste. De Schrijver geeft een hoge lob. Hvoynev springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

34e minuut.
De Schrijver bereikt de bal nog maar net als eerste. De Schrijver passt de bal zonder na te denken. Humbert met een sublieme pass. Chaouchi is nu in balbezit. Chaouchi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
`` FK Utenos Ugnys `` - D`Oh 0:3

38e minuut.
De Schrijver probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Hvoynev de bal. Hvoynev probeert naar een medespeler te passen. Chaouchi rent richting de bal. Chaouchi draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: `` FK Utenos Ugnys `` 66%, D`Oh 34%.
`` FK Utenos Ugnys `` - D`Oh 0:3

46e minuut.
Śmietana komt het veld opgelopen. Wajerczyk komt het veld opgelopen. Een oude blessure zorgt ervoor dat Bartali niet meer kan verder spelen. Skarlosh komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Pop Lazić rent richting de bal. Pop Lazić passt de bal zonder na te denken. De Schrijver speelt de bal door. Hvoynev rent richting de bal. Hvoynev draait met de bal, schiet en ... Skarlosh bokst de bal weg. Chaouchi rent richting de bal. Chaouchi schiet op doel. Skarlosh maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
`` FK Utenos Ugnys `` - D`Oh 0:4

49e minuut.
Klungelig pakt Søberg de bal. Søberg speelt de bal door. Sermetoğlu rent richting de bal. Sermetoğlu speelt de bal door. Søberg geeft een hoge lob. Skarlosh kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Hvoynev rent richting de bal. Hvoynev schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
`` FK Utenos Ugnys `` - D`Oh 0:5

55e minuut.
De Schrijver bereikt de bal nog maar net als eerste. De Schrijver probeert naar een medespeler te passen. Hvoynev bereikt de bal nog maar net als eerste. Hvoynev draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
`` FK Utenos Ugnys `` - D`Oh 0:6

57e minuut.
Fydrych geeft de bal voor. Balanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Díža verovert de bal door een tackle van achteren. Díža geeft de bal voor. Hvoynev springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Matlak rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Díža. Matlak is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Lamanovich komt het veld opgelopen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Valente neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Daar is Wajerczyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wajerczyk geeft een hoge lob. Cambi controleert de bal met de borst. Hvoynev rent richting de bal. Hvoynev haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
De Schrijver probeert de bal aan de voet te houden. Śmietana is nu in balbezit. Śmietana passt de bal in één keer door. Balanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Balanov schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

66e minuut.
Humbert bereikt de bal nog maar net als eerste. Humbert geeft een lange en hoge pass. De Schrijver bereikt de bal nog maar net als eerste. De Schrijver geeft een hoge lob. Chaouchi krijgt zijn hoofd ertegen. Skarlosh bokst de bal weg.

71e minuut.
Săpunaru probeert naar een medespeler te passen. De Schrijver is nu in balbezit. De Schrijver probeert naar een medespeler te passen. Hvoynev rent richting de bal. Hvoynev schiet op doel. De bal raakt de paal. Skarlosh probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

72e minuut.
Díža rent richting de bal. Díža speelt de bal door. Sermetoğlu is nu in balbezit. Sermetoğlu geeft een lange en hoge pass. Hvoynev maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

74e minuut.
Inworp. Conrad komt het veld opgelopen. Drobickas komt het veld opgelopen. Antonovas komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Wajerczyk geeft een lange en hoge pass. Chaouchi rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Fydrych. Fydrych krijgt een gele kaart. Chaouchi is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Sermetoğlu met een snel genomen vrije trap. Hvoynev krijgt zijn hoofd ertegen. Skarlosh verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

81e minuut.
Sermetoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Sermetoğlu passt de bal met de wreef. Chaouchi is nu in balbezit. Chaouchi draait met de bal, schiet en ... Skarlosh probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

87e minuut.
Klungelig pakt Conrad de bal. Conrad passt de bal met de wreef. Hvoynev bereikt de bal nog maar net als eerste. Hvoynev draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
`` FK Utenos Ugnys `` - D`Oh 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: `` FK Utenos Ugnys `` 70%, D`Oh 30%.
`` FK Utenos Ugnys `` - D`Oh 0:7