Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-02-25 18:11
  • Competitiewedstrijd: II Lyga.01
  • Stadion: Kolona Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 6202
Kolona FC `Twin Peaks`
Buratinas Tactiek 451
50% Balbezit 50%
31% Spel op eigen helft 69%
27 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
36.4 gemiddelde waardering 26.5
solide Schieten matig
redelijk Passen slecht
zwak Verdedigen matig


10e minuut.
Vén is nu in balbezit. Girardengo bereikt de bal nog maar net als eerste. Vén bereikt de bal nog maar net als eerste. Vén haalt uit met een fantastische trap. Poliškevičius werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

13e minuut.
Pólvora kopt de bal weg. Klungelig pakt Smotarski de bal. Smotarski met een sublieme pass. Vén is nu in balbezit. Vén haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Girardengo bereikt de bal nog maar net als eerste. Girardengo geeft de bal voor. Daar is Bertušis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vén bereikt de bal nog maar net als eerste. Vén haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kolona - FC `Twin Peaks` 1:0

19e minuut.
Pyczółka speelt de bal door. Vén bereikt de bal nog maar net als eerste. Vén passt de bal met de wreef. Girardengo is nu in balbezit. Girardengo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Bertušis passt de bal in één keer door. Girardengo rent richting de bal. Vén is nu in balbezit. Vén haalt uit met een fantastische trap. Poliškevičius probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kolona - FC `Twin Peaks` 2:0

28e minuut.
El Bouhouni is nu in balbezit. El Bouhouni passt de bal in één keer door. Smotarski speelt de bal door. Vén bereikt de bal nog maar net als eerste. Vén schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Smotarski probeert naar een medespeler te passen. Girardengo is nu in balbezit. Girardengo speelt de bal door. Vén bereikt de bal nog maar net als eerste. Vén schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Poliškevičius speelt de bal door. El Bouhouni kopt de bal weg. Smotarski probeert naar een medespeler te passen. Girardengo heeft problemen om de bal te vangen. Girardengo geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Girardengo rent richting de bal. Bertušis legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Girardengo is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Girardengo legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Poliškevičius probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kolona - FC `Twin Peaks` 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kolona 36%, FC `Twin Peaks` 64%.
Kolona - FC `Twin Peaks` 3:0

48e minuut.
Daar is Spranaitis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. El Bouhouni is nu in balbezit. El Bouhouni geeft een hoge lob. Girardengo springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kolona - FC `Twin Peaks` 4:0

53e minuut.
Stepanovas bereikt de bal nog maar net als eerste. Stepanovas passt de bal met de wreef. Pyczółka geeft de bal voor. Vén controleert de bal met de borst. Vén draait met de bal, schiet en ... Poliškevičius probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

59e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pólvora met de inworp. Smotarski is nu in balbezit. Smotarski geeft een lange en hoge pass. Vén maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kolona - FC `Twin Peaks` 5:0

60e minuut.
Girardengo rent richting de bal. Girardengo passt de bal in één keer door. Vacekas heeft problemen om de bal te vangen. Vén onderschept slim de pass. Vén draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

62e minuut.
Pólvora bereikt de bal nog maar net als eerste. Pólvora geeft de bal voor. Girardengo is nu in balbezit. Girardengo schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Poliškevičius met een harde bal richting middenveld. Pólvora kopt de bal weg. Vén rent richting de bal. Vén schiet op doel. Paal! Poliškevičius maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Pólvora probeert naar een medespeler te passen. Girardengo bereikt de bal nog maar net als eerste. Bertušis verovert de bal door een tackle van achteren. Pólvora bereikt de bal nog maar net als eerste. Pólvora geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat. Vén bereikt de bal nog maar net als eerste. Vén draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kolona - FC `Twin Peaks` 6:0

73e minuut.
Pólvora is nu in balbezit. Pólvora speelt de bal door. Klungelig pakt Vén de bal. Vén haalt uit met een fantastische trap. Girardengo maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kolona - FC `Twin Peaks` 7:0

79e minuut.
El Bouhouni geeft een lange en hoge pass. Vén is nu in balbezit. Vén speelt de bal door. Girardengo rent richting de bal. Girardengo haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Bertušis de bal. Vén rent richting de bal. Vén schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kolona - FC `Twin Peaks` 8:0

88e minuut.
Smotarski met een sublieme pass. Klungelig pakt Girardengo de bal. Girardengo passt de bal in één keer door. Vén is nu in balbezit. Vén schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kolona - FC `Twin Peaks` 9:0

89e minuut.
Bertušis is nu in balbezit. Bertušis geeft een lange en hoge pass. Inworp. Pólvora met de inworp. Smotarski geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kolona 25%, FC `Twin Peaks` 75%.
Kolona - FC `Twin Peaks` 9:0