Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tamsieji Kaulai ROCK STAR
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
47% Spel op eigen helft 53%
8 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.7 gemiddelde waardering 19.2
weak Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
weak Verdedigen poor


5e minuut.
Šigabovas geeft een hoge lob. Savanoris kopt de bal weg. Nartautas rent richting de bal. Kompaneicevas bereikt de bal nog maar net als eerste. Kompaneicevas draait met de bal, schiet en ... Šenavičius verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

21e minuut.
Glizickas is nu in balbezit. Valinevičius bereikt de bal nog maar net als eerste. Valinevičius passt de bal in één keer door. Umbrasevičius rent richting de bal. Umbrasevičius schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Trakanavičius is nu in balbezit. Inworp. Trakanavičius met een snelle inworp. Imbrozaitis is nu in balbezit. Imbrozaitis geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

28e minuut.
Gaušis met een sublieme pass. Klungelig pakt Novošinskas de bal. Šigabovas bereikt de bal nog maar net als eerste. Šigabovas passt de bal zonder na te denken. Breiteris geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tamsieji Kaulai 52%, ROCK STAR 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Tamsieji Kaulai - ROCK STAR 0:0

62e minuut.
Glizickas kopt de bal weg. Gaušis is nu in balbezit. Savanoris schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Savanoris krijgt een gele kaart.

63e minuut.
Gaušis raakt geblesseerd tijdens het duel. Paveliūnas zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Breiteris kopt de bal weg. Kompaneicevas heeft problemen om de bal te vangen. Kompaneicevas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tamsieji Kaulai - ROCK STAR 1:0

69e minuut.
Daar is Valinevičius, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nartautas verovert de bal door een tackle van achteren. Nartautas speelt de bal door. Kompaneicevas is nu in balbezit. Kompaneicevas draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Valinevičius passt de bal met de wreef. Savanoris geeft de bal voor. Pocinkus rent richting de bal. Umbrasevičius onderschept slim de pass. Umbrasevičius haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Pocinkus passt de bal zonder na te denken. Kompaneicevas rent richting de bal. Valinevičius begaat een overtreding. Valinevičius krijgt een gele kaart.

79e minuut.
Breiteris geeft een lange en hoge pass. Gružinskis heeft problemen om de bal te vangen. Kompaneicevas rent richting de bal. Kompaneicevas schiet op doel. Šenavičius probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tamsieji Kaulai - ROCK STAR 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tamsieji Kaulai 42%, ROCK STAR 58%.
Tamsieji Kaulai - ROCK STAR 2:0