Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-12-27 19:04
  • Competitiewedstrijd: 1. Liga.03
  • Stadion: Oceanic Six
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 4658
Lost Ungenügende Piloten
Trainee Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
77% Spel op eigen helft 23%
6 Doelpogingen 17
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
32.8 gemiddelde waardering 18.2
average Schieten poor
average Passen poor
weak Verdedigen poor


6e minuut.
Fernández Benito probeert naar een medespeler te passen. Borer bereikt de bal nog maar net als eerste. Borer speelt de bal door. Vaucher bereikt de bal nog maar net als eerste. Vaucher draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lost - Ungenügende Piloten 0:1

8e minuut.
Gilgen rent richting de bal. Gilgen speelt de bal door. Vanzin is nu in balbezit. Freistoss is nu in balbezit. Freistoss passt de bal met de wreef. Fernández Benito probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Vaucher bereikt de bal nog maar net als eerste. Vaucher draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lost - Ungenügende Piloten 0:2

14e minuut.
Conzett bereikt de bal nog maar net als eerste. Troller met een sublieme pass. Vaucher is nu in balbezit. Vaucher haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Bori rent richting de bal. Gilgen is nu in balbezit. Gilgen probeert naar een medespeler te passen. Freistoss is nu in balbezit. Freistoss draait met de bal, schiet en ... Fernández Benito probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Freistoss rent richting de bal. Freistoss passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Gilgen de bal. Gilgen haalt uit met een fantastische trap. Fernández Benito maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Gyurkovics geeft een hoge lob. Bori heeft problemen om de bal te vangen. Gilgen bereikt de bal nog maar net als eerste. Vaucher rent richting de bal. Vaucher draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lost 81%, Ungenügende Piloten 19%.
Lost - Ungenügende Piloten 0:2

46e minuut.
Conzett is nu in balbezit. Conzett met een sublieme pass. Troller rent richting de bal. Bori verovert de bal door een tackle van achteren. Bori schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

49e minuut.
Gilgen met een sublieme pass. Freistoss bereikt de bal nog maar net als eerste. Freistoss passt de bal in één keer door. Gilgen rent richting de bal. Gilgen schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

51e minuut.
Borer met een snelle inworp. Iacovone onderschept slim de pass. Vaucher rent richting de bal. Vaucher schiet op doel. Fernández Benito probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lost - Ungenügende Piloten 0:3

54e minuut.
Gyurkovics geeft een lange en hoge pass. Inworp. Borer zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Gilgen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gilgen schiet op doel. Fernández Benito kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

55e minuut.
DeCaro passt de bal zonder na te denken. Pescariu rent richting de bal. Pescariu geeft een lange en hoge pass. DeCaro rent richting de bal. DeCaro haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Conzett probeert naar een medespeler te passen. Gilgen is nu in balbezit. Gilgen passt de bal met de wreef. Vaucher bereikt de bal nog maar net als eerste. Vaucher draait met de bal, schiet en ... Fernández Benito probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

70e minuut.
Mayer met een harde bal richting middenveld. Klungelig pakt Troller de bal. Troller passt de bal in één keer door. DeCaro rent richting de bal. DeCaro draait met de bal, schiet en ... Mayer verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

80e minuut.
Freistoss met een sublieme pass. Gilgen is nu in balbezit. Iacovone legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Iacovone krijgt een gele kaart. Gilgen is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Gilgen neemt zijn aanloop. Fernández Benito probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Lost - Ungenügende Piloten 0:4

82e minuut.
Pescariu met een sublieme pass. Inworp. Borer zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gilgen rent richting de bal. Gilgen probeert naar een medespeler te passen. Fernández Benito probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
Troller rent richting de bal. Troller met een sublieme pass. Gilgen bereikt de bal nog maar net als eerste. Gilgen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lost - Ungenügende Piloten 0:5

85e minuut.
Iacovone met een sublieme pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Borer neemt de hoekschop. Freistoss kan de bal niet met de borst controleren. Freistoss schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

87e minuut.
Pini bereikt de bal nog maar net als eerste. Pini met een sublieme pass. Conzett bereikt de bal nog maar net als eerste. Gorączko verovert de bal door een tackle van achteren. Gorączko schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lost 73%, Ungenügende Piloten 27%.
Lost - Ungenügende Piloten 0:5