Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Geheimnisvolle Wölfe FcBayernBasel
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
37% Spel op eigen helft 63%
7 Doelpogingen 4
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 22.6
poor Schieten adequate
weak Passen poor
poor Verdedigen poor


3e minuut.
König bereikt de bal nog maar net als eerste. König passt de bal zonder na te denken. Senti speelt de bal door. Nold bereikt de bal nog maar net als eerste. Nold haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Geheimnisvolle Wölfe - FcBayernBasel 1:0

9e minuut.
Schumacher verovert de bal door een tackle van achteren. Huggel rent richting de bal. Senti begaat een overtreding. Huggel wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

10e minuut.
Schumacher speelt de bal door. Epo is nu in balbezit. Epo passt de bal zonder na te denken. Cantieni rent richting de bal. Cantieni haalt uit met een fantastische trap. Schifferli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Geheimnisvolle Wölfe - FcBayernBasel 2:0

20e minuut.
Senti probeert naar een medespeler te passen. Cantieni rent richting de bal. Cantieni passt de bal zonder na te denken. Nold is nu in balbezit. Nold haalt uit met een fantastische trap. Schifferli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

24e minuut.
Fritsch rent richting de bal. Huggel onderschept slim de pass. Huggel speelt de bal door. Schifferli is nu in balbezit. Schifferli geeft de bal voor. Rahmen bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Geheimnisvolle Wölfe - FcBayernBasel 2:1

28e minuut.
Kubic rent richting de bal. Kubic geeft een lange en hoge pass. Inworp. Schifferli zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Peyer geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Klungelig pakt Senti de bal. Peyer rent richting de bal. Peyer passt de bal met de wreef. Blank is nu in balbezit. Blank haalt uit met een fantastische trap. Rahmen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Geheimnisvolle Wölfe 44%, FcBayernBasel 56%.
Geheimnisvolle Wölfe - FcBayernBasel 2:1

58e minuut.
Staub geeft de bal voor. Inworp. Vailati zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Peyer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Peyer geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Geheimnisvolle Wölfe 31%, FcBayernBasel 69%.
Geheimnisvolle Wölfe - FcBayernBasel 2:1