Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kursun pallo FC Wiinikka
442 Tactiek kok 2
47% Balbezit 53%
60% Spel op eigen helft 40%
6 Doelpogingen 18
3 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
2 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
56.5 gemiddelde waardering 57.7
uitstekend Schieten formidabel
zeer goed Passen solide
uitstekend Verdedigen uitstekend


3e minuut.
Japinha passt de bal in één keer door. Villamayor rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Olondris ... Strafschop! Directe rode kaart, Olondris moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Olondris schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Villamayor is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Japinha legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

4e minuut.
Houbion met een sublieme pass. Angiolini rent richting de bal. Angiolini passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Spirin de bal. Spirin haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Japinha kopt de bal weg. Villamayor is nu in balbezit. Villamayor passt de bal met de wreef. Ribeiro rent richting de bal. Ribeiro haalt uit met een fantastische trap. Pavoni kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

15e minuut.
Inworp. Tontu met de inworp. Japinha bereikt de bal nog maar net als eerste. Japinha geeft een lange en hoge pass. Ribeiro krijgt zijn hoofd ertegen. Pavoni verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ribeiro is nu in balbezit. Ribeiro schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

17e minuut.
Mecu rent richting de bal. Houbion rent richting de bal. Mecu verovert de bal door een tackle van achteren. Mecu passt de bal in één keer door. Tontu geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Japinha probeert naar een medespeler te passen. Ribeiro is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Badura. Badura krijgt een gele kaart. Ribeiro raakt geblesseerd tijdens het duel. Arnoux zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Ribeiro krijgt zijn hoofd ertegen. Pavoni bokst de bal weg.

23e minuut.
Angiolini probeert naar een medespeler te passen. Houbion bereikt de bal nog maar net als eerste. Mălăiescu verovert de bal door een tackle van achteren. Mălăiescu geeft een lange en hoge pass. Ribeiro springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Mălăiescu speelt de bal door. Klungelig pakt Ribeiro de bal. Ribeiro speelt de bal door. Villamayor bereikt de bal nog maar net als eerste. Villamayor schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

33e minuut.
Bennaars kopt de bal weg. Japinha bereikt de bal nog maar net als eerste. Japinha passt de bal in één keer door. Ribeiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Ribeiro draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kursun pallo - FC Wiinikka 0:1

42e minuut.
Japinha met een sublieme pass. Ribeiro rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Badura. Badura krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten. Ribeiro raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Japinha neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Kursun pallo - FC Wiinikka 0:2

44e minuut.
Spirin bereikt de bal nog maar net als eerste. Mălăiescu onderschept slim de pass. Mălăiescu met een sublieme pass. Houbion rent richting de bal. Houbion schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kursun pallo 60%, FC Wiinikka 40%.
Kursun pallo - FC Wiinikka 0:2

46e minuut.
Fleury komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Klungelig pakt Spirin de bal. Pohůnek geeft een lange en hoge pass. Benard bereikt de bal nog maar net als eerste. Ribeiro onderschept slim de pass. Ribeiro haalt uit met een fantastische trap. Pavoni verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

60e minuut.
Mălăiescu met een sublieme pass. Japinha bereikt de bal nog maar net als eerste. Japinha passt de bal in één keer door. Arnoux heeft problemen om de bal te vangen. Arnoux geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ribeiro rent richting de bal. Ribeiro draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

71e minuut.
Spirin bereikt de bal nog maar net als eerste. Spirin passt de bal zonder na te denken. Bennaars bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaldua verovert de bal door een tackle van achteren. Zaldua schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Zaldua geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Doeltrap. Lolua komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Mecu heeft problemen om de bal te vangen. Houbion is nu in balbezit. Houbion passt de bal met de wreef. Lolua rent richting de bal. Lolua draait met de bal, schiet en ... Altınkurt kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

89e minuut.
Japinha is nu in balbezit. Japinha passt de bal met de wreef. Villamayor rent richting de bal. Villamayor draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Ćorić de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kursun pallo 60%, FC Wiinikka 40%.
Kursun pallo - FC Wiinikka 0:2