Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kiara Aurora Rajantien Dynamo
Kiara Tactiek 352
50% Balbezit 50%
56% Spel op eigen helft 44%
9 Doelpogingen 24
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
53.4 gemiddelde waardering 61.1
solid Schieten formidable
very good Passen excellent
solid Verdedigen very good


1e minuut.
Inworp. Paasi met de inworp. Kuiri met een sublieme pass. Norrena bereikt de bal nog maar net als eerste. Norrena schiet op doel. Berghausen bokst de bal weg.

4e minuut.
Daar is Seiler, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kuiri bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuiri passt de bal zonder na te denken. Talvela bereikt de bal nog maar net als eerste. Talvela haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Berghausen met een harde bal richting middenveld. Uusilehto kopt de bal weg. Norrena is nu in balbezit. Norrena draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Stencel speelt de bal door. Teräsvuori is nu in balbezit. Teräsvuori probeert naar een medespeler te passen. Talvela bereikt de bal nog maar net als eerste. Talvela schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Noriega heeft problemen om de bal te vangen. Töykkä is nu in balbezit. Noriega verovert de bal door een tackle van achteren. Noriega schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Čeliković kopt de bal weg. Kukla bereikt de bal nog maar net als eerste. Kukla speelt de bal door. Stencel bereikt de bal nog maar net als eerste. Stencel geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat.

24e minuut.
Noriega is nu in balbezit. Noriega passt de bal in één keer door. Kukla bereikt de bal nog maar net als eerste. Kukla haalt uit met een fantastische trap. Aitola probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kiara Aurora - Rajantien Dynamo 0:1

39e minuut.
Čeliković onderschept slim de pass. Čeliković passt de bal met de wreef. Kukla is nu in balbezit. Kukla draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kiara Aurora - Rajantien Dynamo 0:2

44e minuut.
Əbilov bereikt de bal nog maar net als eerste. Əbilov passt de bal zonder na te denken. Čeliković met een sublieme pass. Kukla rent richting de bal. Kukla schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

45e minuut.
Kukla is nu in balbezit. Kukla geeft een lange en hoge pass. Noriega rent richting de bal. Noriega haalt uit met een fantastische trap. Aitola maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kiara Aurora - Rajantien Dynamo 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kiara Aurora 43%, Rajantien Dynamo 57%.
Kiara Aurora - Rajantien Dynamo 0:3

48e minuut.
Əbilov geeft een lange en hoge pass. Kukla kopt de bal weg. Noriega bereikt de bal nog maar net als eerste. Noriega draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Myllysuo controleert de bal met de borst. Myllysuo speelt de bal door. Duljanov probeert de bal met de borst te controleren. Duljanov geeft de bal voor. Noriega krijgt zijn hoofd ertegen. Aitola bokst de bal weg. Kukla bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Čeliković speelt de bal door. Kukla is nu in balbezit. Kukla probeert naar een medespeler te passen. Noriega rent richting de bal. Noriega schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

53e minuut.
Aitola trapt de bal weg van het doel. Paasi is nu in balbezit. Paasi met een sublieme pass. Talvela rent richting de bal. Talvela haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Vainiomaa kopt de bal weg. Čeliković rent richting de bal. Čeliković passt de bal met de wreef. Duljanov rent richting de bal. Duljanov geeft een hoge lob. Aitola bokst de bal weg.

56e minuut.
Daar is Norrena, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Čeliković bereikt de bal nog maar net als eerste. Čeliković geeft een lange en hoge pass. Kukla bereikt de bal nog maar net als eerste. Kukla schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

59e minuut.
Seiler is nu in balbezit. Kukla bereikt de bal nog maar net als eerste. Ketonen legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kukla raakt geblesseerd tijdens het duel. Seiler zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

60e minuut.
Paasi met een sublieme pass. Stencel is nu in balbezit. Stencel geeft de bal voor. Kukla is nu in balbezit. Kukla draait met de bal, schiet en ... Aitola kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Töykkä kopt de bal weg. Čeliković is nu in balbezit. Čeliković passt de bal in één keer door. Kukla is nu in balbezit. Kukla haalt uit met een fantastische trap. Aitola bokst de bal weg.

66e minuut.
Duljanov passt de bal met de wreef. Ketonen verovert de bal door een tackle van achteren. Kukla bereikt de bal nog maar net als eerste. Kukla schiet op doel. Aitola probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kiara Aurora - Rajantien Dynamo 0:4

71e minuut.
Stencel met een sublieme pass. Noriega heeft problemen om de bal te vangen. Vainiomaa onderschept slim de pass. Noriega bereikt de bal nog maar net als eerste. Noriega draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

82e minuut.
Duljanov geeft een lange en hoge pass. Aitola met een sublieme pass. Čeliković kopt de bal weg. Kukla rent richting de bal. Kukla schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Noriega onderschept slim de pass. Noriega passt de bal met de wreef. Duljanov met een sublieme pass. Kukla is nu in balbezit. Kukla haalt uit met een fantastische trap. Aitola probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

86e minuut.
Duljanov draait met de bal, schiet en ... Töykkä kopt de bal weg. Əbilov speelt de bal door. Klungelig pakt Kukla de bal. Kukla haalt uit met een fantastische trap. Aitola kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Noriega rent richting de bal. Noriega schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kiara Aurora - Rajantien Dynamo 0:5

87e minuut.
Kuiri rent richting de bal. Kuiri passt de bal in één keer door. Teräsvuori probeert naar een medespeler te passen. Norrena rent richting de bal. Norrena haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kiara Aurora - Rajantien Dynamo 1:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kiara Aurora 69%, Rajantien Dynamo 31%.
Kiara Aurora - Rajantien Dynamo 1:5