Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Keuruun Blues FC Kanuuna
Normal Tactiek uusi alku 4-4-2
42% Balbezit 58%
93% Spel op eigen helft 7%
0 Doelpogingen 41
4 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
19.4 gemiddelde waardering 46.5
zwak Schieten zeer goed
slecht Passen solide
zwak Verdedigen goed


3e minuut.
Iannielli kopt de bal weg. Nanchev is nu in balbezit. Met opzet legt Louhi zijn tegenspeler op de grond. Nanchev is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Nanchev zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Ilmanen is nu in balbezit. Skowroński onderschept slim de pass. Skowroński probeert naar een medespeler te passen. Năsosu rent richting de bal. Năsosu haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Klungelig pakt Mäkikytö de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

6e minuut.
Nanchev geeft een hoge lob. Toujani rent richting de bal. Mäkikytö is nu in balbezit. Toujani onderschept slim de pass. Toujani draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Keuruun Blues - FC Kanuuna 0:1

7e minuut.
Honkanen passt de bal zonder na te denken. Tuomioja is nu in balbezit. Nanchev onderschept slim de pass. Nanchev passt de bal in één keer door. Toujani rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Keuruun Blues - FC Kanuuna 0:2

13e minuut.
Iannielli onderschept slim de pass. Iannielli geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Mäkikytö de bal. Toujani bereikt de bal nog maar net als eerste. Toujani draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Ilmanen kopt de bal weg. Palito bereikt de bal nog maar net als eerste. Palito geeft een lange en hoge pass. Năsosu rent richting de bal. Năsosu geeft de bal voor. Pernu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Năsosu springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Nanchev zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Złomek rent richting de bal. Złomek passt de bal in één keer door. Năsosu is nu in balbezit. Năsosu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Keuruun Blues - FC Kanuuna 0:3

19e minuut.
Toujani bereikt de bal nog maar net als eerste. Skowroński is nu in balbezit. Skowroński passt de bal met de wreef. Toujani is nu in balbezit. Toujani haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Keuruun Blues - FC Kanuuna 0:4

20e minuut.
Złomek met een sublieme pass. Năsosu bereikt de bal nog maar net als eerste. Năsosu geeft een hoge lob. Mäkikytö heeft problemen om de bal te vangen. Toujani is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Keuruun Blues - FC Kanuuna 0:5

22e minuut.
Złomek bereikt de bal nog maar net als eerste. Złomek geeft de bal voor. Klungelig pakt Tuomioja de bal. Toujani rent richting de bal. Toujani schiet op doel. Pernu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

23e minuut.
Iannielli is nu in balbezit. Iannielli passt de bal met de wreef. Nanchev geeft een lange en hoge pass. Toujani maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Keuruun Blues - FC Kanuuna 0:6

24e minuut.
Toujani passt de bal zonder na te denken. Năsosu is nu in balbezit. Skowroński is nu in balbezit. Skowroński haalt uit met een fantastische trap. Pernu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Keuruun Blues - FC Kanuuna 0:7

29e minuut.
Palito raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Vilar komt het veld opgelopen.

31e minuut.
Nanchev is nu in balbezit. Louhi is nu in balbezit. Nanchev verovert de bal door een tackle van achteren. Nanchev geeft de bal voor. Toujani krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Năsosu bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Skowroński bereikt de bal nog maar net als eerste. Złomek geeft een hoge lob. Toujani bereikt de bal nog maar net als eerste. Toujani haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Keuruun Blues - FC Kanuuna 0:8

35e minuut.
Arponen speelt de bal door. Honkanen probeert de bal aan de voet te houden. Złomek bereikt de bal nog maar net als eerste. Skowroński geeft de bal voor. Toujani rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Keuruun Blues - FC Kanuuna 0:9

37e minuut.
Skowroński passt de bal met de wreef. Toujani rent richting de bal. Toujani met een sublieme pass. Daar is Năsosu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Năsosu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Keuruun Blues - FC Kanuuna 0:10

40e minuut.
Iannielli onderschept slim de pass. Iannielli probeert naar een medespeler te passen. Złomek met een sublieme pass. Toujani bereikt de bal nog maar net als eerste. Toujani draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Pernu met een harde bal richting middenveld. Nanchev kopt de bal weg. Năsosu is nu in balbezit. Năsosu schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Pernu trapt de bal weg. Vilar kopt de bal weg. Skowroński geeft de bal voor. Toujani bereikt de bal nog maar net als eerste. Toujani schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Złomek kopt de bal weg. Skowroński rent richting de bal. Skowroński met een sublieme pass. Năsosu rent richting de bal. Năsosu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Keuruun Blues - FC Kanuuna 0:11

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Keuruun Blues 93%, FC Kanuuna 7%.
Keuruun Blues - FC Kanuuna 0:11

47e minuut.
Skowroński rent richting de bal. Năsosu is nu in balbezit. Skowroński speelt de bal door. Klungelig pakt Năsosu de bal. Năsosu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Toujani is nu in balbezit. Năsosu rent richting de bal. Toujani bereikt de bal nog maar net als eerste. Năsosu is nu in balbezit. Năsosu haalt uit met een fantastische trap. Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

53e minuut.
Nanchev geeft een hoge lob. Suorsa heeft problemen om de bal te vangen. Năsosu bereikt de bal nog maar net als eerste. Năsosu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Keuruun Blues - FC Kanuuna 0:12

53e minuut.
Honkanen probeert naar een medespeler te passen. Toujani heeft problemen om de bal te vangen. Năsosu is nu in balbezit. Năsosu schiet op doel. Pernu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Toujani rent richting de bal. Toujani schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Keuruun Blues - FC Kanuuna 0:13

57e minuut.
Nanchev geeft een hoge lob. Năsosu heeft problemen om de bal te vangen. Năsosu passt de bal in één keer door. Toujani bereikt de bal nog maar net als eerste. Toujani haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Toujani bereikt de bal nog maar net als eerste. Toujani geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Mäkikytö de bal onder controle te krijgen. Năsosu rent richting de bal. Năsosu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Keuruun Blues - FC Kanuuna 0:14

60e minuut.
Visanen passt de bal met de wreef. Iannielli rent richting de bal. Tuomioja bereikt de bal nog maar net als eerste. Iannielli onderschept slim de pass. Iannielli geeft een lange en hoge pass. Pernu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Năsosu rent richting de bal. Năsosu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Keuruun Blues - FC Kanuuna 0:15

68e minuut.
Skowroński is nu in balbezit. Skowroński probeert naar een medespeler te passen. Toujani is nu in balbezit. Toujani haalt uit met een fantastische trap. Pernu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Keuruun Blues - FC Kanuuna 0:16

68e minuut.
Ilmanen bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilmanen passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Himmelroos de bal. Năsosu bereikt de bal nog maar net als eerste. Năsosu haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Mäkikytö kopt de bal weg. Złomek rent richting de bal. Złomek geeft de bal voor. Toujani bereikt de bal nog maar net als eerste. Toujani schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Keuruun Blues - FC Kanuuna 0:17

75e minuut.
Năsosu maakt een snoekduik en kopt de bal. Klungelig pakt Suorsa de bal. Năsosu bereikt de bal nog maar net als eerste. Năsosu geeft een lange en hoge pass. Toujani geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat. Năsosu is nu in balbezit. Suorsa legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Năsosu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Toujani kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Pernu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Keuruun Blues - FC Kanuuna 0:18

81e minuut.
Złomek rent richting de bal. Złomek geeft de bal voor. Mäkikytö heeft problemen om de bal te vangen. Toujani bereikt de bal nog maar net als eerste. Toujani draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Keuruun Blues - FC Kanuuna 0:19

84e minuut.
Yuselo kopt de bal weg. Nanchev probeert naar een medespeler te passen. Skowroński probeert naar een medespeler te passen. Năsosu is nu in balbezit. Năsosu schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Keuruun Blues - FC Kanuuna 0:20

90e minuut.
Năsosu controleert de bal met de borst. Năsosu probeert naar een medespeler te passen. Toujani is nu in balbezit. Toujani haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Keuruun Blues - FC Kanuuna 0:21

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Keuruun Blues 92%, FC Kanuuna 8%.
Keuruun Blues - FC Kanuuna 0:21