Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Leteči Zamorci Real Mat
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
42% Spel op eigen helft 58%
8 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 16.1
weak Schieten poor
poor Passen hopeless
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Lorbek is nu in balbezit. Burja onderschept slim de pass. Burja geeft een hoge lob. Bezjak bereikt de bal nog maar net als eerste. Bezjak draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Trdin passt de bal met de wreef. Bezjak is nu in balbezit. Zupanc bereikt de bal nog maar net als eerste. Bezjak onderschept slim de pass. Bezjak draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Javnik verovert de bal door een tackle van achteren. Javnik speelt de bal door. Bezjak rent richting de bal. Bezjak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Leteči Zamorci - Real Mat 1:0

28e minuut.
Trdin met een sublieme pass. Repnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Repnik probeert naar een medespeler te passen. Karantic rent richting de bal. Karantic haalt uit met een fantastische trap. Ravnik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

32e minuut.
Krajnc rent richting de bal. Javnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Krajnc tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Javnik raakt geblesseerd tijdens het duel. Trdin met een snel genomen vrije trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Leteči Zamorci 51%, Real Mat 49%.
Leteči Zamorci - Real Mat 1:0

53e minuut.
Trdin speelt de bal door. Javnik is nu in balbezit. Javnik passt de bal in één keer door. Daar is Bezjak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bezjak schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Skalar passt de bal met de wreef. Veznik rent richting de bal. Veznik geeft een lange en hoge pass. Karantic is nu in balbezit. Karantic haalt uit met een fantastische trap. Ravnik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

68e minuut.
Karantic rent richting de bal. Bobnar rent richting de bal. Bobnar passt de bal met de wreef. Karantic heeft problemen om de bal te vangen. Karantic schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Leteči Zamorci 33%, Real Mat 67%.
Leteči Zamorci - Real Mat 1:0