Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Težki Sinovi Veliki Maserji
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
50% Spel op eigen helft 50%
8 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15 gemiddelde waardering 17.8
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen poor


12e minuut.
Kroneker geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Grubelnik zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Kvas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kvas draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Černe zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Oblak bereikt de bal nog maar net als eerste. Grubelnik onderschept slim de pass. Kvas bereikt de bal nog maar net als eerste. Kvas geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Klemenc geeft de bal voor. Daar is Rupnik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pahor rent richting de bal. Pahor draait met de bal, schiet en ... Černe maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Težki Sinovi 54%, Veliki Maserji 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Težki Sinovi - Veliki Maserji 0:0

48e minuut.
Koritnik is nu in balbezit. Koritnik geeft een lange en hoge pass. Grubelnik kopt de bal weg. Pahor bereikt de bal nog maar net als eerste. Pahor schiet op doel. Černe bokst de bal weg.

52e minuut.
Kosak rent richting de bal. Korošec verovert de bal door een tackle van achteren. Klemenc speelt de bal door. Pahor bereikt de bal nog maar net als eerste. Pahor haalt uit met een fantastische trap. Paal!

59e minuut.
Koritnik geeft een hoge lob. Kosak kopt de bal weg. Bekar rent richting de bal. Primožič onderschept slim de pass. Primožič schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Korošec geeft een lange en hoge pass. Oblak controleert de bal met de borst. Oblak met een sublieme pass. Bernik is nu in balbezit. Bernik haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

70e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Hrast trapt de bal weg van het doel. Klungelig pakt Korošec de bal. Primožič rent richting de bal. Primožič schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Bekar rent richting de bal. Bekar probeert naar een medespeler te passen. Rojs bereikt de bal nog maar net als eerste. Kosak verovert de bal door een tackle van achteren. Kosak geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Težki Sinovi 46%, Veliki Maserji 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Težki Sinovi - Veliki Maserji 0:0