Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Nesramni Hašišarji Rejeni Rokometalci
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
47% Spel op eigen helft 53%
6 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 17.8
poor Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen poor


2e minuut.
Skaper geeft een lange en hoge pass. Agic kan de bal niet met de borst controleren. Medved probeert naar een medespeler te passen. Hvalec rent richting de bal. Hvalec draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Zupan geeft een hoge lob. Hvalec kopt de bal weg. Potočnik probeert de bal aan de voet te houden. Albreht bereikt de bal nog maar net als eerste. Albreht draait met de bal, schiet en ... Jelenko probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
Daar is Agic, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Medved is nu in balbezit. Medved passt de bal met de wreef. Hvalec rent richting de bal. Hvalec schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

45e minuut.
Potočnik geeft een lange en hoge pass. Medved bereikt de bal nog maar net als eerste. Agic tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Agic krijgt een gele kaart. Medved is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Draksler zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Medved kopt de bal weg. Hvalec bereikt de bal nog maar net als eerste. Hvalec schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Nesramni Hašišarji - Rejeni Rokometalci 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nesramni Hašišarji 46%, Rejeni Rokometalci 54%.
Nesramni Hašišarji - Rejeni Rokometalci 1:0

57e minuut.
Supe raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Medved komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Ahac rent richting de bal. Ahac draait met de bal, schiet en ... Zupan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Krese zal de hoekschop nemen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nesramni Hašišarji 49%, Rejeni Rokometalci 51%.
Nesramni Hašišarji - Rejeni Rokometalci 1:0