Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Scamnes FK crushers of oslo
433 Tactiek 4bakOffDef
39% Balbezit 61%
89% Spel op eigen helft 11%
0 Doelpogingen 49
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.3 gemiddelde waardering 54.4
zwak Schieten formidabel
slecht Passen solide
matig Verdedigen goed


1e minuut.
Kristensen rent richting de bal. Kristensen passt de bal zonder na te denken. Daar is Confuorto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Confuorto draait met de bal, schiet en ... Stavem probeert de bal aan de voet te houden. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Scamnes FK - crushers of oslo 0:1

5e minuut.
Ervik geeft een lange en hoge pass. Oftedal speelt de bal door. Confuorto bereikt de bal nog maar net als eerste. Confuorto haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Scamnes FK - crushers of oslo 0:2

9e minuut.
Astrup geeft een lange en hoge pass. Daar is Oftedal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Oftedal passt de bal met de wreef. Pietrek rent richting de bal. Pietrek schiet op doel. Ofstad kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

18e minuut.
Kristensen kopt de bal weg. Klungelig pakt Pietrek de bal. Pietrek passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Confuorto de bal. Confuorto haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Scamnes FK - crushers of oslo 0:3

20e minuut.
Confuorto rent richting de bal. Confuorto schiet op doel. Na een snelle pass probeert Stavem de bal onder controle te krijgen. Pietrek bereikt de bal nog maar net als eerste. Pietrek schiet op doel. Ofstad verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Stavem kopt de bal weg. Klungelig pakt Flo de bal. Confuorto is nu in balbezit. Confuorto draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Scamnes FK - crushers of oslo 0:4

21e minuut.
Pietrek raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Nedregård komt het veld opgelopen.

22e minuut.
Myrvang is nu in balbezit. Kristensen verovert de bal door een tackle van achteren. Kristensen passt de bal met de wreef. Nedregård bereikt de bal nog maar net als eerste. Nedregård haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
Ervik is nu in balbezit. Oftedal met een sublieme pass. Stavem bereikt de bal nog maar net als eerste. Confuorto onderschept slim de pass. Confuorto haalt uit met een fantastische trap. Ofstad verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Scamnes FK - crushers of oslo 0:5

26e minuut.
Oftedal speelt de bal door. Confuorto bereikt de bal nog maar net als eerste. Confuorto passt de bal in één keer door. Nedregård bereikt de bal nog maar net als eerste. Nedregård schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Flo passt de bal in één keer door. Sæbø rent richting de bal. Sæbø speelt de bal door. Nedregård rent richting de bal. Nedregård draait met de bal, schiet en ... Ofstad kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Stavem de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Scamnes FK - crushers of oslo 0:6

33e minuut.
Astrup geeft een lange en hoge pass. Sæbø is nu in balbezit. Sæbø passt de bal zonder na te denken. Confuorto rent richting de bal. Confuorto draait met de bal, schiet en ... Ofstad verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

33e minuut.
Flo passt de bal in één keer door. Astrup is nu in balbezit. Kristensen onderschept slim de pass. Kristensen schiet op doel. Ofstad werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Scamnes FK - crushers of oslo 0:7

34e minuut.
Grøtterud probeert naar een medespeler te passen. Tvedten speelt de bal door. Klungelig pakt Ervik de bal. Kristensen verovert de bal door een tackle van achteren. Kristensen schiet op doel. Ofstad probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ofstad speelt de bal door. Sæbø probeert naar een medespeler te passen. Confuorto is nu in balbezit. Confuorto haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Kristensen kopt de bal weg. Nedregård rent richting de bal. Kristensen rent richting de bal. Nedregård rent richting de bal. Nedregård draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Oftedal verovert de bal door een tackle van achteren. Oftedal met een sublieme pass. Nedregård is nu in balbezit. Nedregård draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Scamnes FK - crushers of oslo 0:8

41e minuut.
Astrup trapt de bal weg. Flo kopt de bal weg. Confuorto controleert de bal met de borst. Confuorto haalt uit met een fantastische trap. Ofstad werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Scamnes FK - crushers of oslo 0:9

42e minuut.
Grøtterud speelt de bal door. Daar is Tvedten, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nedregård is nu in balbezit. Nedregård haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Confuorto bereikt de bal nog maar net als eerste. Confuorto draait met de bal, schiet en ... Ofstad verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Nedregård probeert de bal met de borst te controleren. Nedregård draait met de bal, schiet en ... Ofstad werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Scamnes FK - crushers of oslo 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Scamnes FK 87%, crushers of oslo 13%.
Scamnes FK - crushers of oslo 0:10

48e minuut.
Trydal onderschept slim de pass. Trydal probeert naar een medespeler te passen. Flo bereikt de bal nog maar net als eerste. Kristensen is nu in balbezit. Kristensen haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Kristensen is nu in balbezit. Kristensen passt de bal zonder na te denken. Nedregård is nu in balbezit. Nedregård draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Scamnes FK - crushers of oslo 0:11

50e minuut.
Żabski komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Ervik rent richting de bal. Kristensen onderschept slim de pass. Kristensen passt de bal met de wreef. Confuorto is nu in balbezit. Confuorto haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

55e minuut.
Flo kopt de bal weg. Klungelig pakt Ervik de bal. Nedregård met een sublieme pass. Confuorto is nu in balbezit. Confuorto schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Nedregård rent richting de bal. Kristensen bereikt de bal nog maar net als eerste. Kristensen schiet op doel. Ofstad probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kristensen heeft problemen om de bal te vangen. Ofstad kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

58e minuut.
Nedregård verovert de bal door een tackle van achteren. Nedregård passt de bal in één keer door. Sæbø met een sublieme pass. Confuorto rent richting de bal. Confuorto draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

59e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Flo met de inworp. Confuorto met een sublieme pass. Kristensen rent richting de bal. Kristensen draait met de bal, schiet en ... Ofstad bokst de bal weg.

61e minuut.
Żabski geeft de bal voor. Ervik bereikt de bal nog maar net als eerste. Ervik met een sublieme pass. Confuorto is nu in balbezit. Confuorto haalt uit met een fantastische trap. Ofstad bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Scamnes FK - crushers of oslo 0:12

69e minuut.
Njærheim bereikt de bal nog maar net als eerste. Flo onderschept slim de pass. Flo met een sublieme pass. Confuorto bereikt de bal nog maar net als eerste. Confuorto haalt uit met een fantastische trap. Ofstad bokst de bal weg. Astrup heeft problemen om de bal te vangen. Kristensen rent richting de bal. Kristensen schiet op doel. Paal!

72e minuut.
Astrup geeft een lange en hoge pass. Inworp. Nedregård met een snelle inworp. Kristensen rent richting de bal. Kristensen haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Żabski kopt de bal weg. Daar is Myrvang, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sæbø met een sublieme pass. Confuorto rent richting de bal. Confuorto draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Confuorto bereikt de bal nog maar net als eerste. Kristensen bereikt de bal nog maar net als eerste. Kristensen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Scamnes FK - crushers of oslo 0:13

75e minuut.
Klungelig pakt Kristensen de bal. Myrvang rent richting de bal. Kristensen onderschept slim de pass. Confuorto is nu in balbezit. Confuorto draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Scamnes FK - crushers of oslo 0:14

79e minuut.
Nedregård passt de bal zonder na te denken. Astrup rent richting de bal. Astrup geeft de bal voor. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Nedregård zal de hoekschop nemen.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Confuorto probeert naar een medespeler te passen. Nedregård heeft problemen om de bal te vangen. Kristensen bereikt de bal nog maar net als eerste. Kristensen haalt uit met een fantastische trap. Astrup probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
De Obaldia geeft de bal voor. Daar is Myrvang, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Żabski probeert naar een medespeler te passen. Confuorto heeft problemen om de bal te vangen. Confuorto haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Kristensen is nu in balbezit. Kristensen schiet op doel. Na een snelle pass probeert Myrvang de bal onder controle te krijgen. Nedregård is nu in balbezit. Nedregård draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Scamnes FK 92%, crushers of oslo 8%.
Scamnes FK - crushers of oslo 0:14