Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Skansen SF Scamnes FK
Normal Tactiek 433
51% Balbezit 49%
49% Spel op eigen helft 51%
3 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.9 gemiddelde waardering 21.9
zwak Schieten matig
slecht Passen zwak
waardeloos Verdedigen zwak


8e minuut.
Njærheim onderschept slim de pass. Njærheim met een sublieme pass. Grøtterud heeft problemen om de bal te vangen. Grøtterud haalt uit met een fantastische trap. Nybø probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Tvedten raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Stensvold komt het veld opgelopen.

36e minuut.
Molteberg met een snelle inworp. Elstad rent richting de bal. Elstad geeft een lange en hoge pass. Nordlie bereikt de bal nog maar net als eerste. Nordlie geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Vedøy rent richting de bal. Borlaug onderschept slim de pass. Borlaug geeft een hoge lob. Grøtterud is nu in balbezit. Grøtterud schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Skansen SF - Scamnes FK 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Skansen SF 52%, Scamnes FK 48%.
Skansen SF - Scamnes FK 0:1

56e minuut.
Skistad rent richting de bal. Myrvang onderschept slim de pass. Myrvang met een sublieme pass. Tangen rent richting de bal. Tangen schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Daar is Elstad, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nordlie bereikt de bal nog maar net als eerste. Nordlie probeert naar een medespeler te passen. Vedøy is nu in balbezit. Vedøy schiet op doel. Ofstad bokst de bal weg.

81e minuut.
Myrvang verovert de bal door een tackle van achteren. Myrvang passt de bal met de wreef. Stensvold bereikt de bal nog maar net als eerste. Stensvold schiet op doel. Na een snelle pass probeert Opseth de bal onder controle te krijgen. Solvang probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Skansen SF 45%, Scamnes FK 55%.
Skansen SF - Scamnes FK 0:1