Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
shity all stars Uniteds
451 Tactiek 532
38% Balbezit 62%
82% Spel op eigen helft 18%
1 Doelpogingen 34
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.6 gemiddelde waardering 40.9
zwak Schieten formidabel
slecht Passen goed
waardeloos Verdedigen goed


2e minuut.
Hoset rent richting de bal. Muntean onderschept slim de pass. Muntean passt de bal zonder na te denken. Bechi is nu in balbezit. Muntean geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Bechi passt de bal zonder na te denken. Razim rent richting de bal. Razim geeft een hoge lob. Daar is Van Den Durpel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Van Den Durpel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
shity all stars - Uniteds 0:1

4e minuut.
Hoset speelt de bal door. Van Den Durpel rent richting de bal. Van Den Durpel passt de bal met de wreef. Razim bereikt de bal nog maar net als eerste. Razim schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Vajna trapt de bal weg. Muntean bereikt de bal nog maar net als eerste. Muntean met een sublieme pass. Van Den Durpel rent richting de bal. Van Den Durpel haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Van Den Durpel onderschept slim de pass. Van Den Durpel passt de bal met de wreef. Razim rent richting de bal. Razim schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
shity all stars - Uniteds 0:2

10e minuut.
Klungelig pakt Van Den Durpel de bal. Van Den Durpel draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Dyrhaug de bal onder controle te krijgen. Razim rent richting de bal. Razim draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Rørvik geeft een lange en hoge pass. Carstensen heeft problemen om de bal te vangen. Carstensen geeft de bal voor. Razim is nu in balbezit. Razim draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Svinarov kopt de bal weg. Dyrhaug is nu in balbezit. Van Den Durpel verovert de bal door een tackle van achteren. Van Den Durpel haalt uit met een fantastische trap. Vajna probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
shity all stars - Uniteds 0:3

14e minuut.
Storsveen bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Den Durpel onderschept slim de pass. Van Den Durpel met een sublieme pass. Razim bereikt de bal nog maar net als eerste. Razim draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Muntean probeert naar een medespeler te passen. Razim bereikt de bal nog maar net als eerste. Razim passt de bal zonder na te denken. Van Den Durpel bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Den Durpel haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Inworp. Patti zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vedøy bereikt de bal nog maar net als eerste. Muntean onderschept slim de pass. Muntean draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Van Den Durpel is nu in balbezit. Van Den Durpel speelt de bal door. Razim bereikt de bal nog maar net als eerste. Razim haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
shity all stars - Uniteds 0:4

28e minuut.
Razim bereikt de bal nog maar net als eerste. Razim speelt de bal door. Van Den Durpel bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Den Durpel schiet op doel. Vajna werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
shity all stars - Uniteds 0:5

29e minuut.
Dyrhaug rent richting de bal. Muntean bereikt de bal nog maar net als eerste. Muntean passt de bal met de wreef. Razim rent richting de bal. Razim draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
shity all stars - Uniteds 0:6

31e minuut.
Muntean speelt de bal door. Razim is nu in balbezit. Razim passt de bal in één keer door. Ntalaras rent richting de bal. Ntalaras geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Dyrhaug rent richting de bal. Van Den Durpel onderschept slim de pass. Van Den Durpel probeert naar een medespeler te passen. Razim bereikt de bal nog maar net als eerste. Razim draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
shity all stars - Uniteds 0:7

35e minuut.
Razim rent richting de bal. Lauvås is nu in balbezit. Razim onderschept slim de pass. Razim haalt uit met een fantastische trap. Vajna maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
shity all stars - Uniteds 0:8

36e minuut.
Vedøy rent richting de bal. Van Den Durpel verovert de bal door een tackle van achteren. Van Den Durpel passt de bal met de wreef. Daar is Razim, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Razim schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
shity all stars - Uniteds 0:9

38e minuut.
Van Den Durpel passt de bal in één keer door. Razim is nu in balbezit. Razim passt de bal in één keer door. Van Den Durpel is nu in balbezit. Van Den Durpel draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Bechi probeert naar een medespeler te passen. Van Den Durpel rent richting de bal. Van Den Durpel passt de bal in één keer door. Razim bereikt de bal nog maar net als eerste. Razim draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Dragsvik raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Hillestad komt het veld opgelopen.

44e minuut.
Patti verovert de bal door een tackle van achteren. Patti probeert naar een medespeler te passen. Van Den Durpel is nu in balbezit. Van Den Durpel draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Rørvik de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: shity all stars 84%, Uniteds 16%.
shity all stars - Uniteds 0:9

52e minuut.
Carstensen raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Lücke komt het veld opgelopen.

54e minuut.
Ntalaras is nu in balbezit. Ntalaras passt de bal met de wreef. Muntean rent richting de bal. Muntean geeft een lange en hoge pass. Van Den Durpel springt en kopt de bal. Vajna probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

56e minuut.
Rekdal met een sublieme pass. Hoset speelt de bal door. Brocks speelt de bal door. Vedøy bereikt de bal nog maar net als eerste. Vedøy draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Bechi onderschept slim de pass. Bechi probeert naar een medespeler te passen. Van Den Durpel rent richting de bal. Van Den Durpel haalt uit met een fantastische trap. Vajna probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
shity all stars - Uniteds 0:10

58e minuut.
Muntean geeft de bal voor. Ntalaras is nu in balbezit. Razim rent richting de bal. Razim geeft de bal voor. Van Den Durpel maakt een snoekduik en kopt de bal. Vajna probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

64e minuut.
Patti onderschept slim de pass. Patti probeert naar een medespeler te passen. Van Den Durpel bereikt de bal nog maar net als eerste. Muntean is nu in balbezit. Muntean draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Tessem bereikt de bal nog maar net als eerste. Razim onderschept slim de pass. Razim haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
shity all stars - Uniteds 0:11

73e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Patti met de inworp. Van Den Durpel is nu in balbezit. Van Den Durpel geeft de bal voor. Vajna werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Bechi rent richting de bal. Bechi passt de bal in één keer door. Ntalaras bereikt de bal nog maar net als eerste. Ntalaras geeft de bal voor. Van Den Durpel rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
shity all stars - Uniteds 0:12

78e minuut.
Van Den Durpel rent richting de bal. Van Den Durpel met een sublieme pass. Klungelig pakt Razim de bal. Razim draait met de bal, schiet en ... Vajna probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
shity all stars - Uniteds 0:13

81e minuut.
Patti is nu in balbezit. Patti passt de bal met de wreef. Muntean probeert naar een medespeler te passen. Van Den Durpel is nu in balbezit. Van Den Durpel haalt uit met een fantastische trap. Vajna verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Razim rent richting de bal. Razim haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Lauvås de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
shity all stars - Uniteds 0:14

85e minuut.
Inworp. Patti zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Muntean rent richting de bal. Van Den Durpel is nu in balbezit. Van Den Durpel draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Hoset bereikt de bal nog maar net als eerste. Muntean verovert de bal door een tackle van achteren. Muntean passt de bal in één keer door. Razim bereikt de bal nog maar net als eerste. Razim schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

90e minuut.
Van Den Durpel geeft een hoge lob. Razim bereikt de bal nog maar net als eerste. Muntean bereikt de bal nog maar net als eerste. Razim rent richting de bal. Razim draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: shity all stars 80%, Uniteds 20%.
shity all stars - Uniteds 0:14