Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Skansen SF Viking Stavanger FK
Normal Tactiek 433
44% Balbezit 56%
62% Spel op eigen helft 38%
9 Doelpogingen 13
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 27.2
slecht Schieten redelijk
slecht Passen matig
waardeloos Verdedigen matig


6e minuut.
Opdal rent richting de bal. Oftedal verovert de bal door een tackle van achteren. Oftedal passt de bal zonder na te denken. Austrheim rent richting de bal. Austrheim schiet op doel. Veiby probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

9e minuut.
Elstad geeft de bal voor. Inworp. Teige zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vestli bereikt de bal nog maar net als eerste. Vestli geeft een hoge lob. Veiby probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Austrheim heeft problemen om de bal te vangen. Austrheim draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Skansen SF - Viking Stavanger FK 0:1

11e minuut.
Nordgård passt de bal in één keer door. Austrheim is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Skistad. Austrheim is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Oftedal zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

13e minuut.
Walseth probeert naar een medespeler te passen. Vedøy rent richting de bal. Nymark onderschept slim de pass. Opdal rent richting de bal. Opdal draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Skansen SF - Viking Stavanger FK 1:1

15e minuut.
Nybø rent richting de bal. Molteberg probeert naar een medespeler te passen. Vestli bereikt de bal nog maar net als eerste. Vestli geeft een lange en hoge pass. Austrheim krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Skansen SF - Viking Stavanger FK 1:2

19e minuut.
Skistad bereikt de bal nog maar net als eerste. Malde verovert de bal door een tackle van achteren. Austrheim is nu in balbezit. Klungelig pakt Malde de bal. Malde schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

29e minuut.
Nordlie met een sublieme pass. Opdal is nu in balbezit. Opdal probeert naar een medespeler te passen. Vedøy is nu in balbezit. Vedøy haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Skansen SF - Viking Stavanger FK 2:2

32e minuut.
Elstad heeft problemen om de bal te vangen. Evjen rent richting de bal. Evjen passt de bal in één keer door. Austrheim bereikt de bal nog maar net als eerste. Austrheim draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Na een snelle pass probeert Herfindal de bal onder controle te krijgen. Walseth is nu in balbezit. Herfindal legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Herfindal krijgt een gele kaart. Walseth raakt geblesseerd tijdens het duel. Opdal legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Eriksrud bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Molteberg geeft de bal voor. Inworp. Vestli zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Evjen bereikt de bal nog maar net als eerste. Evjen geeft een lange en hoge pass. Veiby probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Austrheim bereikt de bal nog maar net als eerste. Austrheim haalt uit met een fantastische trap. Veiby probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Skansen SF - Viking Stavanger FK 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Skansen SF 65%, Viking Stavanger FK 35%.
Skansen SF - Viking Stavanger FK 2:3

60e minuut.
Evjen passt de bal in één keer door. Vestli bereikt de bal nog maar net als eerste. Elstad tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Elstad krijgt een gele kaart. Vestli raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Vestli kan niet meer verder spelen. Lidal komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Elstad geeft een hoge lob. Nordlie rent richting de bal. Nordlie met een sublieme pass. Vedøy heeft problemen om de bal te vangen. Vedøy haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Skansen SF - Viking Stavanger FK 3:3

66e minuut.
Lidal speelt de bal door. Opseth rent richting de bal. Malde verovert de bal door een tackle van achteren. Austrheim bereikt de bal nog maar net als eerste. Austrheim haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Oftedal speelt de bal door. Nordgård bereikt de bal nog maar net als eerste. Nordgård geeft een lange en hoge pass. Austrheim rent richting de bal. Austrheim draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Opseth geeft een hoge lob. Herfindal kopt de bal weg. Holm bereikt de bal nog maar net als eerste. Malde onderschept slim de pass. Malde geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat. Veiby probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

80e minuut.
Oftedal onderschept slim de pass. Oftedal probeert naar een medespeler te passen. Opseth heeft problemen om de bal te vangen. Austrheim bereikt de bal nog maar net als eerste. Austrheim schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Nordgård rent richting de bal. Nordgård geeft een hoge lob. Daar is Elstad, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Malde bereikt de bal nog maar net als eerste. Malde schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Skansen SF - Viking Stavanger FK 3:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Skansen SF 59%, Viking Stavanger FK 41%.
Skansen SF - Viking Stavanger FK 3:4