Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kings Park Rangers Vandalen FC
Normal Tactiek VFC att
40% Balbezit 60%
83% Spel op eigen helft 17%
0 Doelpogingen 46
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 46.3
weak Schieten outstanding
poor Passen adequate
unsatisfactory Verdedigen solid


2e minuut.
Mellemstrand geeft een lange en hoge pass. Jonsson kopt de bal weg. Hjelvik bereikt de bal nog maar net als eerste. Bergheim verovert de bal door een tackle van achteren. Bergheim haalt uit met een fantastische trap. Lyngvær verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Jonsson geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Nymark krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kings Park Rangers - Vandalen FC 0:1

5e minuut.
Amundsen passt de bal in één keer door. Midthun heeft problemen om de bal te vangen. Midthun speelt de bal door. Bergheim bereikt de bal nog maar net als eerste. Bergheim draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Lyngvær speelt de bal door. Amundsen kopt de bal weg. Daar is Bergheim, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nymark is nu in balbezit. Nymark haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kings Park Rangers - Vandalen FC 0:2

7e minuut.
Nymark controleert de bal met de borst. Flesland rent richting de bal. Nymark verovert de bal door een tackle van achteren. Nymark haalt uit met een fantastische trap. Solli probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kings Park Rangers - Vandalen FC 0:3

10e minuut.
Rød is nu in balbezit. Rød met een sublieme pass. Jonsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Jonsson draait met de bal, schiet en ... Krogh probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Lyngvær verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

10e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jonsson met de inworp. Rød met een sublieme pass. Bergheim is nu in balbezit. Bergheim schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Solli probeert naar een medespeler te passen. Bergheim rent richting de bal. Bergheim passt de bal met de wreef. Daar is Nymark, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nymark schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kings Park Rangers - Vandalen FC 0:4

19e minuut.
Bergheim rent richting de bal. Flesland verovert de bal door een tackle van achteren. Flesland probeert naar een medespeler te passen. Midthun rent richting de bal. Midthun geeft een lange en hoge pass. Lyngvær probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Jonsson rent richting de bal. Jonsson haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kings Park Rangers - Vandalen FC 0:5

21e minuut.
Nymark geeft de bal voor. Bergheim rent richting de bal. Nymark rent richting de bal. Nymark schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kings Park Rangers - Vandalen FC 0:6

23e minuut.
Rød speelt de bal door. Jonsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Jonsson passt de bal zonder na te denken. Nymark bereikt de bal nog maar net als eerste. Nymark haalt uit met een fantastische trap. Lyngvær bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Krogh kopt de bal weg. Amundsen speelt de bal door. Na een snelle pass probeert Jonsson de bal onder controle te krijgen. Nymark is nu in balbezit. Nymark draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Bergheim is nu in balbezit. Bergheim passt de bal in één keer door. Nymark is nu in balbezit. Nymark draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kings Park Rangers - Vandalen FC 0:7

28e minuut.
Rød rent richting de bal. Rød probeert naar een medespeler te passen. Jonsson is nu in balbezit. Jonsson passt de bal met de wreef. Rød geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Rød met een snelle inworp. Jonsson rent richting de bal. Jonsson passt de bal zonder na te denken. Bergheim rent richting de bal. Bergheim haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Midthun speelt de bal door. Nymark is nu in balbezit. Nymark passt de bal zonder na te denken. Bergheim is nu in balbezit. Bergheim haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Lyngvær trapt de bal weg van het doel. Amundsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Amundsen geeft de bal voor. Nymark bereikt de bal nog maar net als eerste. Nymark schiet op doel. De bal raakt de paal. Jonsson is nu in balbezit. Jonsson geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Kings Park Rangers - Vandalen FC 0:8

36e minuut.
Stavnes rent richting de bal. Rød verovert de bal door een tackle van achteren. Rød probeert naar een medespeler te passen. Bergheim bereikt de bal nog maar net als eerste. Bergheim schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kings Park Rangers - Vandalen FC 0:9

41e minuut.
Bull kopt de bal weg. Krogh probeert de bal aan de voet te houden. Bergheim bereikt de bal nog maar net als eerste. Bergheim haalt uit met een fantastische trap. Lyngvær werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Bergheim is nu in balbezit. Bergheim haalt uit met een fantastische trap. Lyngvær bokst de bal weg. Nymark krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Nymark rent richting de bal. Krogh bereikt de bal nog maar net als eerste. Nymark onderschept slim de pass. Bergheim rent richting de bal. Bergheim schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kings Park Rangers - Vandalen FC 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kings Park Rangers 82%, Vandalen FC 18%.
Kings Park Rangers - Vandalen FC 0:10

46e minuut.
is nu in balbezit. Nymark verovert de bal door een tackle van achteren. Nymark probeert naar een medespeler te passen. Bergheim is nu in balbezit. Bergheim haalt uit met een fantastische trap. Lyngvær probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Kings Park Rangers - Vandalen FC 0:11

47e minuut.
Midthun zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Korsvik is nu in balbezit. Korsvik met een sublieme pass. Bergheim rent richting de bal. Bergheim draait met de bal, schiet en ... Lyngvær bokst de bal weg.

49e minuut.
Solli geeft een lange en hoge pass. Korsvik kopt de bal weg. Krogh is nu in balbezit. Jonsson onderschept slim de pass. Jonsson geeft een hoge lob. Paal! Bergheim bereikt de bal nog maar net als eerste. Paal! Klungelig pakt Bergheim de bal. Bergheim draait met de bal, schiet en ... Lyngvær verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Børsheim met een sublieme pass. Rød speelt de bal door. Klungelig pakt Bergheim de bal. Jonsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Jonsson haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Jonsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Jonsson met een sublieme pass. Nymark bereikt de bal nog maar net als eerste. Nymark haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kings Park Rangers - Vandalen FC 0:12

56e minuut.
Midthun is nu in balbezit. Midthun speelt de bal door. Nymark bereikt de bal nog maar net als eerste. Bergheim is nu in balbezit. Bergheim schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Jonsson krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Midthun probeert naar een medespeler te passen. Nymark is nu in balbezit. Nymark speelt de bal door. Jonsson rent richting de bal. Jonsson probeert naar een medespeler te passen. Lyngvær bokst de bal weg. Bergheim rent richting de bal. Bergheim draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

62e minuut.
Midthun geeft de bal voor. Jonsson kopt de bal weg. Klungelig pakt Nymark de bal. Bergheim is nu in balbezit. Bergheim schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Rød is nu in balbezit. Rød geeft een lange en hoge pass. Nymark bereikt de bal nog maar net als eerste. Nymark schiet op doel. Lyngvær probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Nymark verovert de bal door een tackle van achteren. Nymark passt de bal zonder na te denken. Jonsson rent richting de bal. Bergheim rent richting de bal. Bergheim draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kings Park Rangers - Vandalen FC 0:13

67e minuut.
Amundsen verovert de bal door een tackle van achteren. Amundsen probeert naar een medespeler te passen. Nymark speelt de bal door. Bergheim rent richting de bal. Bergheim draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kings Park Rangers - Vandalen FC 0:14

69e minuut.
Amundsen rent richting de bal. Amundsen speelt de bal door. Nymark bereikt de bal nog maar net als eerste. Nymark schiet op doel. Lyngvær werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kings Park Rangers - Vandalen FC 0:15

69e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Lyngvær niet meer kan verder spelen. Ulvestad komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Klungelig pakt Bergheim de bal. Jonsson rent richting de bal. Jonsson probeert naar een medespeler te passen. Bergheim is nu in balbezit. Bergheim haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Nymark bereikt de bal nog maar net als eerste. Solli is nu in balbezit. Nymark verovert de bal door een tackle van achteren. Nymark haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Jonsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Jonsson schiet op doel. Ulvestad kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kings Park Rangers - Vandalen FC 0:16

82e minuut.
Na een snelle pass probeert Hjelvik de bal onder controle te krijgen. Rød is nu in balbezit. Rød geeft een lange en hoge pass. Bergheim rent richting de bal. Bergheim schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kings Park Rangers - Vandalen FC 0:17

85e minuut.
Amundsen speelt de bal door. Rød bereikt de bal nog maar net als eerste. Rød geeft de bal voor. Nymark probeert de bal met de borst te controleren. Nymark geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Kings Park Rangers - Vandalen FC 0:18

87e minuut.
Bergheim bereikt de bal nog maar net als eerste. Jonsson is nu in balbezit. Jonsson speelt de bal door. Nymark bereikt de bal nog maar net als eerste. Nymark schiet op doel. Ulvestad probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Kings Park Rangers - Vandalen FC 0:19

90e minuut.
Børsheim geeft de bal voor. Rød kopt de bal weg. Klungelig pakt Krogh de bal. Rød rent richting de bal. Rød geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kings Park Rangers 84%, Vandalen FC 16%.
Kings Park Rangers - Vandalen FC 0:19