Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Djerv TIF TenHags
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
54% Spel op eigen helft 46%
15 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 18.2
waardeloos Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


18e minuut.
Stokkeland probeert naar een medespeler te passen. Hågensen probeert naar een medespeler te passen. Schjelderup bereikt de bal nog maar net als eerste. Førde rent richting de bal. Førde haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Hågensen verovert de bal door een tackle van achteren. Hågensen speelt de bal door. Hanes bereikt de bal nog maar net als eerste. Schjelderup verovert de bal door een tackle van achteren. Schjelderup schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Stavnes met een harde bal richting middenveld. Bergli kopt de bal weg. Søberg probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Eikeland rent richting de bal. Eikeland draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Djerv TIF - TenHags 1:0

24e minuut.
Sæternes rent richting de bal. Skjærvik onderschept slim de pass. Skjærvik passt de bal in één keer door. Eikeland bereikt de bal nog maar net als eerste. Eikeland schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Djerv TIF - TenHags 2:0

30e minuut.
Søberg rent richting de bal. Søberg geeft een lange en hoge pass. Torsvik heeft problemen om de bal te vangen. Eikeland is nu in balbezit. Eikeland draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Djerv TIF 42%, TenHags 58%.
Djerv TIF - TenHags 2:0

53e minuut.
Stokkeland met een sublieme pass. Schjelderup rent richting de bal. Schjelderup met een sublieme pass. Hågensen is nu in balbezit. Hågensen geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Førde bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Djerv TIF - TenHags 2:1

55e minuut.
Korsvold bereikt de bal nog maar net als eerste. Korsvold met een sublieme pass. Førde is nu in balbezit. Schjelderup is nu in balbezit. Schjelderup schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Stavnes met een harde bal richting middenveld. Søberg kopt de bal weg. Haraldseid probeert de bal met de borst te controleren. Eikeland is nu in balbezit. Eikeland schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Djerv TIF - TenHags 3:1

68e minuut.
Stavnes probeert naar een medespeler te passen. Søberg kopt de bal weg. Daar is Haraldseid, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Eikeland is nu in balbezit. Eikeland haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Bertelsen trapt de bal weg van het doel. Tvedten kopt de bal weg. Haraldseid kan de bal niet met de borst controleren. Eikeland is nu in balbezit. Eikeland draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

88e minuut.
Tvedten heeft problemen om de bal te vangen. Schjelderup bereikt de bal nog maar net als eerste. Tvedten verovert de bal door een tackle van achteren. Hågensen onderschept slim de pass. Hågensen geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Søberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Søberg passt de bal met de wreef. Eikeland is nu in balbezit. Eikeland draait met de bal, schiet en ... Haraldseid heeft problemen om de bal te vangen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Djerv TIF 65%, TenHags 35%.
Djerv TIF - TenHags 3:1