Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-03-03 19:10
  • Competitiewedstrijd: 2. divisjon.01
  • Stadion: Xeter Arena
  • Weer: heavy clouds
    heavy shower
  • Toeschouwers: 2833
Xeter Bydalen SK
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
49% Spel op eigen helft 51%
7 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21 gemiddelde waardering 18.8
weak Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


5e minuut.
Kallestad verovert de bal door een tackle van achteren. Helland speelt de bal door. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Kallestad geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Eriksrud springt en kopt de bal. Alsaker kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

22e minuut.
Erdal geeft een hoge lob. Inworp. Stormoen zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Drabløs bereikt de bal nog maar net als eerste. Drabløs geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Xeter - Bydalen SK 1:0

24e minuut.
Løseth is nu in balbezit. Korsvold bereikt de bal nog maar net als eerste. Løseth bereikt de bal nog maar net als eerste. Korsvold bereikt de bal nog maar net als eerste. Korsvold schiet op doel. Tufteland probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Midtgård heeft problemen om de bal te vangen. Osvold bereikt de bal nog maar net als eerste. Osvold passt de bal zonder na te denken. Løseth rent richting de bal. Løseth schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Oma bereikt de bal nog maar net als eerste. Oma passt de bal zonder na te denken. Helland bereikt de bal nog maar net als eerste. Helland passt de bal in één keer door. Osvold geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Skjold rent richting de bal. Skjold speelt de bal door. Klungelig pakt Kaspersen de bal. Eriksrud rent richting de bal. Eriksrud haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

44e minuut.
Helland kopt de bal weg. Bjørkås heeft problemen om de bal te vangen. Korsvold met een sublieme pass. Løseth heeft problemen om de bal te vangen. Løseth draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Xeter 61%, Bydalen SK 39%.
Xeter - Bydalen SK 1:0

54e minuut.
Kallestad rent richting de bal. Kallestad met een sublieme pass. Eriksrud rent richting de bal. Drabløs bereikt de bal nog maar net als eerste. Drabløs draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Kaspersen heeft problemen om de bal te vangen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

70e minuut.
Skjold speelt de bal door. Erdal rent richting de bal. Erdal speelt de bal door. Eriksrud heeft problemen om de bal te vangen. Eriksrud schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Klungelig pakt Osvold de bal. Wolden bereikt de bal nog maar net als eerste. Skjold rent richting de bal. Wolden onderschept slim de pass. Wolden geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Vatle geeft een lange en hoge pass. Inworp. Osvold met een snelle inworp. Korsvold is nu in balbezit. Korsvold geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Bjørkås met een sublieme pass. Drabløs is nu in balbezit. Drabløs met een sublieme pass. Eriksrud bereikt de bal nog maar net als eerste. Eriksrud schiet op doel. Alsaker verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Kallestad zal de hoekschop nemen. Bjørkås kopt de bal weg. Stormoen is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Xeter - Bydalen SK 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Xeter 37%, Bydalen SK 63%.
Xeter - Bydalen SK 2:0