Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Jakobia United Akadimah FC
433 Tactiek 433
50% Balbezit 50%
48% Spel op eigen helft 52%
8 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 19.1
slecht Schieten matig
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Folkvord geeft een lange en hoge pass. Fagernes kan de bal niet met de borst controleren. Sjøvold onderschept slim de pass. Thorstvedt is nu in balbezit. Thorstvedt haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Nygård passt de bal zonder na te denken. Woldseth rent richting de bal. Ringnes rent richting de bal. Ringnes passt de bal met de wreef. Nygård is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Hallingstad probeert naar een medespeler te passen. Woldseth bereikt de bal nog maar net als eerste. Woldseth passt de bal met de wreef. Ringnes bereikt de bal nog maar net als eerste. Ringnes schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Rønhovde geeft de bal voor. Inworp. Kallestad zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nygård bereikt de bal nog maar net als eerste. Nygård geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Woldseth kopt de bal weg. Hallingstad is nu in balbezit. Hallingstad geeft de bal voor. Ringnes rent richting de bal. Ringnes schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jakobia United 50%, Akadimah FC 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Jakobia United - Akadimah FC 0:0

51e minuut.
Nygård verovert de bal door een tackle van achteren. Nygård speelt de bal door. Kallestad is nu in balbezit. Kallestad passt de bal in één keer door. Nygård geeft een lange en hoge pass. Risdal verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ringnes bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Vassdal met een sublieme pass. Fagernes bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Thorstvedt. Thorstvedt krijgt een gele kaart. Fagernes wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Fagernes kan niet meer verder spelen. Vassdal raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Hanes komt het veld opgelopen. Fylling komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Drivenes geeft een hoge lob. Inworp. Ånestad met de inworp. Woldseth bereikt de bal nog maar net als eerste. Woldseth geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jakobia United 45%, Akadimah FC 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Jakobia United - Akadimah FC 0:0