Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Jaat Jaat Kiekendraat SixSons
pulled pork Tactiek 6sons_8
51% Balbezit 49%
41% Spel op eigen helft 59%
14 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 1
8 Buitenspel 6
64.8 gemiddelde waardering 64
excellent Schieten formidable
very good Passen excellent
incredible Verdedigen excellent


11e minuut.
Foroni met een sublieme pass. Kordemir bereikt de bal nog maar net als eerste. Miljanić onderschept slim de pass. Daar is Miljanić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Miljanić geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Picamilho rent richting de bal. Kordemir verovert de bal door een tackle van achteren. Kordemir speelt de bal door. de Heusch rent richting de bal. de Heusch draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Miljanić geeft een hoge lob. Pfenniger rent richting de bal. Philippe tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Philippe krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Subekti met een sublieme pass. Forrez probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Radeš de bal. Yakobchev onderschept slim de pass. Yakobchev haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Marasco met een sublieme pass. Habuczki probeert de bal met de borst te controleren. Subekti bereikt de bal nog maar net als eerste. Subekti geeft de bal voor. Pfenniger maakt een snoekduik en kopt de bal. Feron verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

30e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vandendriessche met een snelle inworp. Subekti geeft een lange en hoge pass. Pfenniger rent richting de bal. Pfenniger draait met de bal, schiet en ... Feron verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

34e minuut.
Sinopoulos geeft de bal voor. Pfenniger rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Philippe. Philippe krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten. Pfenniger raakt geblesseerd tijdens het duel. Miljanić zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Pfenniger krijgt zijn hoofd ertegen. Feron kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

37e minuut.
Miljanić rent richting de bal. Miljanić geeft de bal voor. Pfenniger bereikt de bal nog maar net als eerste. Pfenniger draait met de bal, schiet en ... Paal!

39e minuut.
Miljanić passt de bal met de wreef. Vandendriessche rent richting de bal. Vandendriessche passt de bal zonder na te denken. Yakobchev is nu in balbezit. Yakobchev haalt uit met een fantastische trap. Feron kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jaat Jaat Kiekendraat 44%, SixSons 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Jaat Jaat Kiekendraat - SixSons 0:0

55e minuut.
Buitenspel voor Vannuten. Goede buitenspelval van de verdediging. Vandendriessche neemt vlug de vrije trap. Yakobchev kopt de bal weg. Subekti bereikt de bal nog maar net als eerste. Subekti draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

57e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bogoescu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vandendriessche rent richting de bal. Vandendriessche geeft de bal voor. Pfenniger maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Vannuten is nu in balbezit. Vannuten draait met de bal, schiet en ... Biss probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. de Heusch bereikt de bal nog maar net als eerste. de Heusch schiet op doel. Marasco bokst de bal weg.

70e minuut.
Vandendriessche probeert naar een medespeler te passen. Subekti rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Forrez. Subekti raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

73e minuut.
Vandendriessche met een sublieme pass. Yakobchev is nu in balbezit. Bogoescu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bogoescu krijgt een gele kaart. Yakobchev is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Miljanić neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Sinopoulos is nu in balbezit. Vandendriessche is nu in balbezit. Vandendriessche geeft de bal voor. Pfenniger rent richting de bal. Pfenniger schiet op doel. Feron kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

89e minuut.
Pfenniger rent richting de bal. Subekti rent richting de bal. Pfenniger bereikt de bal nog maar net als eerste. Pfenniger schiet op doel. Feron probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Jaat Jaat Kiekendraat - SixSons 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jaat Jaat Kiekendraat 38%, SixSons 62%.
Jaat Jaat Kiekendraat - SixSons 1:0