Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Los_Blancos smollie
4-4-2 aanval Tactiek Ruit (def)
44% Balbezit 56%
74% Spel op eigen helft 26%
0 Doelpogingen 36
4 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
41.4 gemiddelde waardering 66.9
matig Schieten uitmuntend
zwak Passen formidabel
zeer goed Verdedigen goed


3e minuut.
Svatava passt de bal zonder na te denken. Radomski is nu in balbezit. Radomski passt de bal met de wreef. Óvári is nu in balbezit. Óvári schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Óvári is nu in balbezit. Óvári draait met de bal, schiet en ... Paal!

9e minuut.
Óvári bereikt de bal nog maar net als eerste. Radomski speelt de bal door. Akasya is nu in balbezit. Akasya haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Los_Blancos - smollie 0:1

11e minuut.
Klungelig pakt Lewczuk de bal. Óvári rent richting de bal. Kolonko schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Kolonko krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Klungelig pakt Mihalcea de bal. Mihalcea geeft de bal voor. Óvári bereikt de bal nog maar net als eerste. Óvári draait met de bal, schiet en ... Soygüven probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Los_Blancos - smollie 0:2

16e minuut.
Kolonko onderschept slim de pass. Radomski verovert de bal door een tackle van achteren. Radomski speelt de bal door. Óvári is nu in balbezit. Óvári draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Los_Blancos - smollie 0:3

16e minuut.
Obando bereikt de bal nog maar net als eerste. Obando passt de bal zonder na te denken. Daar is Orzeszek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Akasya onderschept slim de pass. Akasya schiet op doel. Soygüven kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Óvári is nu in balbezit. Óvári draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Los_Blancos - smollie 0:4

20e minuut.
Kuzmanov verovert de bal door een tackle van achteren. Kuzmanov geeft een lange en hoge pass. Orzeszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Akasya onderschept slim de pass. Akasya haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
Radomski rent richting de bal. Radomski passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Óvári de bal. Óvári schiet op doel. Lewczuk probeert de bal aan de voet te houden. Soygüven verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Akasya rent richting de bal. Akasya haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Orzeszek onderschept slim de pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Mihalcea neemt de hoekschop. Akasya rent richting de bal. Akasya draait met de bal, schiet en ... Soygüven verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Óvári rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Svatava neemt de hoekschop. Radomski met een sublieme pass. Daar is Akasya, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Óvári rent richting de bal. Óvári haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

24e minuut.
Mihalcea zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Radomski rent richting de bal. Gavorskis tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Radomski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Mihalcea komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Mihalcea kopt de bal weg. Kolonko bereikt de bal nog maar net als eerste. Orzeszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Radomski onderschept slim de pass. Radomski schiet op doel. Soygüven probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

26e minuut.
Orzeszek geeft een hoge lob. Menezes met een sublieme pass. Óvári heeft problemen om de bal te vangen. Radomski is nu in balbezit. Radomski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Obando heeft problemen om de bal te vangen. Tiejun geeft een lange en hoge pass. Óvári bereikt de bal nog maar net als eerste. Óvári haalt uit met een fantastische trap. Soygüven werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Los_Blancos - smollie 0:5

33e minuut.
Gavorskis geeft een hoge lob. Radomski kan de bal niet met de borst controleren. Vlerick tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Vlerick krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Akasya is nu in balbezit. Radomski met een sublieme pass. Óvári is nu in balbezit. Óvári draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Los_Blancos - smollie 0:6

41e minuut.
Mihalcea verovert de bal door een tackle van achteren. Mihalcea geeft een lange en hoge pass. Óvári is nu in balbezit. Óvári schiet op doel. Soygüven maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Los_Blancos - smollie 0:7

44e minuut.
Lewczuk speelt de bal door. Svatava speelt de bal door. Óvári rent richting de bal. Óvári schiet op doel. Soygüven probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Los_Blancos - smollie 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los_Blancos 76%, smollie 24%.
Los_Blancos - smollie 0:8

46e minuut.
Akasya rent richting de bal. Óvári rent richting de bal. Óvári probeert naar een medespeler te passen. Akasya rent richting de bal. Akasya haalt uit met een fantastische trap. Soygüven kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Óvári rent richting de bal. Lewczuk legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Óvári raakt geblesseerd tijdens het duel. Óvári kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Soygüven bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Óvári bereikt de bal nog maar net als eerste. Óvári draait met de bal, schiet en ... Soygüven maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Los_Blancos - smollie 0:9

51e minuut.
Radomski probeert naar een medespeler te passen. Mihalcea is nu in balbezit. Mihalcea passt de bal in één keer door. Akasya is nu in balbezit. Akasya haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Mihalcea bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihalcea passt de bal zonder na te denken. Akasya is nu in balbezit. Akasya haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Los_Blancos - smollie 0:10

67e minuut.
Radomski passt de bal met de wreef. Svatava bereikt de bal nog maar net als eerste. Svatava passt de bal met de wreef. Óvári is nu in balbezit. Óvári schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Los_Blancos - smollie 0:11

69e minuut.
Kuzmanov geeft de bal voor. Akasya kopt de bal weg. Óvári bereikt de bal nog maar net als eerste. Óvári schiet op doel. Soygüven probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Los_Blancos - smollie 0:12

72e minuut.
Óvári passt de bal in één keer door. Akasya bereikt de bal nog maar net als eerste. Radomski rent richting de bal. Radomski schiet op doel. Soygüven werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Los_Blancos - smollie 0:13

78e minuut.
Mihalcea met een sublieme pass. Radomski is nu in balbezit. Mihalcea met een sublieme pass. Akasya bereikt de bal nog maar net als eerste. Akasya haalt uit met een fantastische trap. Soygüven probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

81e minuut.
Tiejun onderschept slim de pass. Tiejun met een sublieme pass. Bailescu verovert de bal door een tackle van achteren. Óvári rent richting de bal. Óvári schiet op doel. Soygüven verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Akasya is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Los_Blancos - smollie 0:14

87e minuut.
Radomski bereikt de bal nog maar net als eerste. Radomski passt de bal zonder na te denken. Svatava speelt de bal door. Óvári rent richting de bal. Óvári schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Bailescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Óvári is nu in balbezit. Radomski bereikt de bal nog maar net als eerste. Radomski haalt uit met een fantastische trap. Soygüven kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los_Blancos 73%, smollie 27%.
Los_Blancos - smollie 0:14