Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KVS `SVK` United Leuven
NONA Tactiek jappe
57% Balbezit 43%
44% Spel op eigen helft 56%
8 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
60 gemiddelde waardering 51
excellent Schieten good
very good Passen good
outstanding Verdedigen excellent


12e minuut.
Bicho verovert de bal door een tackle van achteren. Bicho geeft een lange en hoge pass. D`hoker heeft problemen om de bal te vangen. Haberer onderschept slim de pass. Haberer schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KVS `SVK` - United Leuven 1:0

27e minuut.
Boissieres passt de bal in één keer door. Bicho bereikt de bal nog maar net als eerste. Bicho passt de bal in één keer door. Kanownik rent richting de bal. Kanownik draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

40e minuut.
Klungelig pakt Ammann de bal. Ammann geeft een lange en hoge pass. Plaskie heeft problemen om de bal te vangen. Kanownik is nu in balbezit. Kanownik draait met de bal, schiet en ... Rondeau verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

43e minuut.
Sels geeft een hoge lob. Boissieres probeert naar een medespeler te passen. Piaça probeert naar een medespeler te passen. Holoubek is nu in balbezit. Holoubek schiet op doel. Adames verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KVS `SVK` 43%, United Leuven 57%.
KVS `SVK` - United Leuven 1:0

46e minuut.
Tobalski komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Bicho passt de bal met de wreef. Tobalski is nu in balbezit. Tobalski passt de bal met de wreef. Haberer rent richting de bal. Haberer draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

60e minuut.
Bicho zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nonckiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Cazenave onderschept slim de pass. Cazenave geeft een lange en hoge pass. Haberer krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
KVS `SVK` - United Leuven 2:0

90e minuut.
Ammann verovert de bal door een tackle van achteren. Ammann passt de bal in één keer door. Cazenave is nu in balbezit. Cazenave haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KVS `SVK` - United Leuven 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KVS `SVK` 45%, United Leuven 55%.
KVS `SVK` - United Leuven 3:0