Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
maranders Fc Spookegem
Michelle Tactiek Normal
67% Balbezit 33%
18% Spel op eigen helft 82%
57 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
53.8 gemiddelde waardering 19.1
excellent Schieten average
very good Passen weak
adequate Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Kudrawiec kopt de bal weg. Gavazzo is nu in balbezit. Gavazzo speelt de bal door. Ficek bereikt de bal nog maar net als eerste. Ficek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
maranders - Fc Spookegem 1:0

4e minuut.
Daar is Valdimarsson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Valdimarsson geeft de bal voor. Wiele bereikt de bal nog maar net als eerste. Kudrawiec onderschept slim de pass. Kudrawiec schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
maranders - Fc Spookegem 2:0

6e minuut.
Faigl passt de bal met de wreef. Kudrawiec heeft problemen om de bal te vangen. Kudrawiec probeert naar een medespeler te passen. Ficek rent richting de bal. Ficek haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Coppieters geeft een hoge lob. Silverboon is nu in balbezit. Silverboon geeft de bal voor. Ficek bereikt de bal nog maar net als eerste. Ficek geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
de la Peña kopt de bal weg. Valdimarsson rent richting de bal. Valdimarsson geeft de bal voor. Kudrawiec rent richting de bal. Kudrawiec draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Kudrawiec probeert naar een medespeler te passen. Faigl bereikt de bal nog maar net als eerste. Faigl geeft een lange en hoge pass. Ficek bereikt de bal nog maar net als eerste. Ficek schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Kudrawiec speelt de bal door. Faigl is nu in balbezit. Faigl geeft een lange en hoge pass. Ficek heeft problemen om de bal te vangen. Ficek schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
maranders - Fc Spookegem 3:0

15e minuut.
Faigl speelt de bal door. Ficek rent richting de bal. Wiele rent richting de bal. Kudrawiec is nu in balbezit. Kudrawiec draait met de bal, schiet en ... Clappaert bokst de bal weg.

16e minuut.
Gavazzo passt de bal zonder na te denken. Faigl met een sublieme pass. Gavazzo geeft een hoge lob. Kudrawiec krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal. Ficek bereikt de bal nog maar net als eerste. Ficek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
maranders - Fc Spookegem 4:0

17e minuut.
Verschueren heeft problemen om de bal te vangen. Verschueren passt de bal met de wreef. Croonenburg bereikt de bal nog maar net als eerste. Ficek verovert de bal door een tackle van achteren. Ficek draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Clappaert trapt de bal weg van het doel. Gavazzo kopt de bal weg. Faigl is nu in balbezit. Faigl geeft de bal voor. Clappaert verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

20e minuut.
Faigl is nu in balbezit. Faigl geeft de bal voor. Buysse probeert de bal aan de voet te houden. Ficek bereikt de bal nog maar net als eerste. Ficek draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
maranders - Fc Spookegem 5:0

22e minuut.
Kudrawiec geeft de bal voor. Clappaert speelt de bal door. Gavazzo kopt de bal weg. Ficek bereikt de bal nog maar net als eerste. Ficek haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
de la Peña passt de bal in één keer door. Ficek heeft problemen om de bal te vangen. Valdimarsson rent richting de bal. Ficek bereikt de bal nog maar net als eerste. Ficek schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Kudrawiec bereikt de bal nog maar net als eerste. Kudrawiec met een sublieme pass. Faigl bereikt de bal nog maar net als eerste. Faigl geeft de bal voor. Ficek heeft problemen om de bal te vangen. Clappaert probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ficek is nu in balbezit. Ficek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
maranders - Fc Spookegem 6:0

28e minuut.
Korsoy passt de bal zonder na te denken. Faigl is nu in balbezit. Faigl geeft een lange en hoge pass. Ficek bereikt de bal nog maar net als eerste. Ficek schiet op doel. Clappaert verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kudrawiec bereikt de bal nog maar net als eerste. Kudrawiec schiet op doel. Daar is Smet, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gavazzo is nu in balbezit. Gavazzo geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Ficek rent richting de bal. Ficek draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

31e minuut.
Valdimarsson is nu in balbezit. Valdimarsson passt de bal zonder na te denken. Gavazzo speelt de bal door. Kudrawiec rent richting de bal. Kudrawiec geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Gavazzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Gavazzo geeft de bal voor. Kudrawiec bereikt de bal nog maar net als eerste. Kudrawiec draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Wiele de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Faigl zal de hoekschop nemen. Kudrawiec kopt de bal weg. Ficek bereikt de bal nog maar net als eerste. Ficek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
maranders - Fc Spookegem 7:0

35e minuut.
Faigl speelt de bal door. Daar is Valdimarsson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Valdimarsson passt de bal met de wreef. Kudrawiec rent richting de bal. Kudrawiec schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Ficek bereikt de bal nog maar net als eerste. Ficek passt de bal in één keer door. Kudrawiec is nu in balbezit. Kudrawiec draait met de bal, schiet en ... Clappaert werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
maranders - Fc Spookegem 8:0

37e minuut.
Verschueren verovert de bal door een tackle van achteren. Verschueren passt de bal zonder na te denken. Smet speelt de bal door. Kudrawiec is nu in balbezit. Kudrawiec draait met de bal, schiet en ... Clappaert bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Smet rent richting de bal. Kudrawiec onderschept slim de pass. Kudrawiec met een sublieme pass. Ficek is nu in balbezit. Ficek schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

42e minuut.
Gavazzo kopt de bal weg. Daar is Coppieters, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ficek rent richting de bal. Ficek draait met de bal, schiet en ... Clappaert maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
maranders - Fc Spookegem 9:0

44e minuut.
Faigl bereikt de bal nog maar net als eerste. Faigl geeft de bal voor. Klungelig pakt Zaman de bal. Ficek is nu in balbezit. Ficek geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Ficek heeft problemen om de bal te vangen. Kudrawiec geeft een lange en hoge pass. Coppieters controleert de bal met de borst. Ficek is nu in balbezit. Ficek haalt uit met een fantastische trap. Clappaert verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: maranders 22%, Fc Spookegem 78%.
maranders - Fc Spookegem 9:0

48e minuut.
Ficek rent richting de bal. Valdimarsson rent richting de bal. Valdimarsson geeft de bal voor. Ficek bereikt de bal nog maar net als eerste. Ficek schiet op doel. Clappaert probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Valdimarsson geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Ficek kopt de bal weg. Kudrawiec bereikt de bal nog maar net als eerste. Kudrawiec haalt uit met een fantastische trap. Clappaert probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
maranders - Fc Spookegem 10:0

49e minuut.
Verschueren speelt de bal door. Klungelig pakt Vreven de bal. Ficek onderschept slim de pass. Kudrawiec is nu in balbezit. Kudrawiec haalt uit met een fantastische trap. Clappaert verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ficek bereikt de bal nog maar net als eerste. Ficek haalt uit met een fantastische trap. Clappaert werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

51e minuut.
Croonenburg bereikt de bal nog maar net als eerste. Ficek verovert de bal door een tackle van achteren. Ficek passt de bal zonder na te denken. Kudrawiec heeft problemen om de bal te vangen. Kudrawiec schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
maranders - Fc Spookegem 11:0

54e minuut.
Valdimarsson kopt de bal weg. Wiele heeft problemen om de bal te vangen. Kudrawiec is nu in balbezit. Kudrawiec schiet op doel. Clappaert maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Clappaert trapt de bal weg van het doel. de la Peña kopt de bal weg. Ficek is nu in balbezit. Ficek schiet op doel. Clappaert probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

56e minuut.
Wiele geeft de bal voor. Urbanczyk kopt de bal weg. Daar is Buysse, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gavazzo is nu in balbezit. Gavazzo geeft de bal voor. Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

58e minuut.
Kudrawiec geeft een hoge lob. Zaman heeft problemen om de bal te vangen. Ficek is nu in balbezit. Ficek schiet op doel. Na een snelle pass probeert Coppieters de bal onder controle te krijgen. Clappaert bokst de bal weg.

58e minuut.
Valdimarsson kopt de bal weg. Klungelig pakt Ficek de bal. Gavazzo rent richting de bal. Gavazzo geeft een hoge lob. Kudrawiec maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

61e minuut.
Kudrawiec passt de bal zonder na te denken. Croonenburg rent richting de bal. Ficek onderschept slim de pass. Ficek schiet op doel. Na een snelle pass probeert Coppieters de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal.

61e minuut.
Smet passt de bal in één keer door. Vreven rent richting de bal. Vreven probeert naar een medespeler te passen. Kudrawiec bereikt de bal nog maar net als eerste. Kudrawiec draait met de bal, schiet en ... Clappaert kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Faigl speelt de bal door. Valdimarsson rent richting de bal. Valdimarsson geeft de bal voor. Ficek is nu in balbezit. Ficek schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Ficek rent richting de bal. Kudrawiec is nu in balbezit. Ficek is nu in balbezit. Ficek draait met de bal, schiet en ... Coppieters probeert de bal aan de voet te houden. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
maranders - Fc Spookegem 12:0

67e minuut.
Vreven probeert naar een medespeler te passen. Verschueren heeft problemen om de bal te vangen. Ficek is nu in balbezit. Ficek schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Urbanczyk is nu in balbezit. Urbanczyk probeert naar een medespeler te passen. Daar is Faigl, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Faigl geeft een lange en hoge pass. Ficek springt en kopt de bal. Clappaert probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

72e minuut.
Vreven bereikt de bal nog maar net als eerste. Korsoy verovert de bal door een tackle van achteren. Korsoy speelt de bal door. Faigl bereikt de bal nog maar net als eerste. Faigl geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Gavazzo kopt de bal weg. Faigl met een sublieme pass. Klungelig pakt Zaman de bal. Ficek is nu in balbezit. Ficek haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Korsoy is nu in balbezit. Valdimarsson rent richting de bal. Valdimarsson speelt de bal door. Kudrawiec rent richting de bal. Kudrawiec schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
maranders - Fc Spookegem 13:0

79e minuut.
Faigl bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Faigl, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Faigl speelt de bal door. Ficek heeft problemen om de bal te vangen. Ficek draait met de bal, schiet en ... Clappaert kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kudrawiec bereikt de bal nog maar net als eerste. Kudrawiec schiet op doel. Clappaert bokst de bal weg. Ficek rent richting de bal. Ficek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
maranders - Fc Spookegem 14:0

86e minuut.
Coppieters geeft een hoge lob. de la Peña kopt de bal weg. Valdimarsson heeft problemen om de bal te vangen. Valdimarsson geeft een hoge lob. Kudrawiec springt en kopt de bal. De bal raakt de paal.

88e minuut.
Ficek onderschept slim de pass. Ficek geeft een hoge lob. Klungelig pakt Buysse de bal. Kudrawiec is nu in balbezit. Kudrawiec haalt uit met een fantastische trap. Clappaert bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
maranders - Fc Spookegem 15:0

90e minuut.
Gavazzo speelt de bal door. Kudrawiec rent richting de bal. Kudrawiec passt de bal in één keer door. Ficek rent richting de bal. Ficek schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
maranders - Fc Spookegem 16:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: maranders 14%, Fc Spookegem 86%.
maranders - Fc Spookegem 16:0