Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Ajoin cassiopeia
Tacktiek Tactiek rupsje
47% Balbezit 53%
61% Spel op eigen helft 39%
5 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
44.3 gemiddelde waardering 47.1
goed Schieten zeer goed
matig Passen redelijk
uitstekend Verdedigen goed


12e minuut.
Ochojski geeft een hoge lob. Van Brussel kopt de bal weg. Crobu heeft problemen om de bal te vangen. De Croo is nu in balbezit. De Croo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
De Croo is nu in balbezit. González Flores verovert de bal door een tackle van achteren. González Flores geeft de bal voor. Vandereet is nu in balbezit. Vandereet draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ajoin - cassiopeia 0:1

19e minuut.
Ochojski geeft de bal voor. Bracke rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Janssens. Janssens krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Laureyns bereikt de bal nog maar net als eerste. Laureyns geeft een lange en hoge pass. Daar is De Croo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De Croo schiet op doel. Madar maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Ajoin - cassiopeia 1:1

32e minuut.
Verstrepen probeert naar een medespeler te passen. Daar is Mareček, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mareček met een sublieme pass. Vandereet is nu in balbezit. Vandereet draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Vandereet passt de bal met de wreef. Mareček rent richting de bal. Bracke begaat een overtreding. Mareček is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Mareček neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Vandelannoitte rent richting de bal. Verstrepen verovert de bal door een tackle van achteren. Verstrepen speelt de bal door. Vandereet heeft problemen om de bal te vangen. Vandereet draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ajoin - cassiopeia 1:2

43e minuut.
Janssens is nu in balbezit. Bracke verovert de bal door een tackle van achteren. Bracke geeft een hoge lob. Kuriščiak rent richting de bal. Kuriščiak draait met de bal, schiet en ... Madar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Ajoin - cassiopeia 2:2

45e minuut.
Laureyns speelt de bal door. De Croo is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mareček. Mareček krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Ajoin 57%, cassiopeia 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Ajoin - cassiopeia 2:2

51e minuut.
Chamorro trapt de bal weg van het doel. Kuriščiak kopt de bal weg. Mareček bereikt de bal nog maar net als eerste. Mareček schiet op doel. Van Walleghem probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ajoin - cassiopeia 2:3

52e minuut.
Scieur passt de bal in één keer door. Henderyckx bereikt de bal nog maar net als eerste. Henderyckx passt de bal met de wreef. Vandereet bereikt de bal nog maar net als eerste. Vandereet haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Ochojski geeft een lange en hoge pass. González Flores probeert de bal met de borst te controleren. González Flores probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Vandereet de bal. Vandereet draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Janssens rent richting de bal. Janssens haalt uit met een fantastische trap. Despagne probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Henderyckx bereikt de bal nog maar net als eerste. Henderyckx geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Crobu is nu in balbezit. Van Dijck geeft een hoge lob. Henderyckx probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Mareček de bal. Mareček draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Vandelannoitte probeert naar een medespeler te passen. Verstrepen bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuriščiak onderschept slim de pass. Van Brussel bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Brussel geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

85e minuut.
Mareček geeft de bal voor. Klungelig pakt Scieur de bal. Vandereet is nu in balbezit. Vandereet haalt uit met een fantastische trap. Van Walleghem probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ajoin - cassiopeia 2:4

86e minuut.
Bracke is nu in balbezit. Bracke passt de bal zonder na te denken. Despagne speelt de bal door. Vandereet is nu in balbezit. Vandereet draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
González Flores is nu in balbezit. González Flores geeft een hoge lob. Henderyckx kopt de bal weg. Vandereet bereikt de bal nog maar net als eerste. Vandereet haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ajoin - cassiopeia 2:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Ajoin 66%, cassiopeia 34%.
FC Ajoin - cassiopeia 2:5