Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Preatorians KV Zanzibar
tactico Tactiek 532
46% Balbezit 54%
41% Spel op eigen helft 59%
11 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
56.9 gemiddelde waardering 55.6
excellent Schieten solid
good Passen solid
excellent Verdedigen very good


2e minuut.
Klungelig pakt Boretz de bal. Erkenev bereikt de bal nog maar net als eerste. Erkenev passt de bal zonder na te denken. Kołodziejek rent richting de bal. Kołodziejek draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
Berdys geeft de bal voor. Nádai is nu in balbezit. Berteloot schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Berteloot krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Metelli heeft problemen om de bal te vangen. Alexandre bereikt de bal nog maar net als eerste. Metelli verovert de bal door een tackle van achteren. Metelli geeft een hoge lob. Kołodziejek springt en kopt de bal. Pauwels verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

19e minuut.
Inworp. Berteloot zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Perianu is nu in balbezit. Perianu geeft een lange en hoge pass. Kołodziejek maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Baróti met een sublieme pass. Alexandre rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Berteloot. Berteloot krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

28e minuut.
Baróti probeert naar een medespeler te passen. Boretz is nu in balbezit. Boretz passt de bal zonder na te denken. Czwertyński is nu in balbezit. Czwertyński draait met de bal, schiet en ... Zatorski bokst de bal weg. Prudente onderschept slim de pass. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Preatorians - KV Zanzibar 0:1

30e minuut.
Baróti bereikt de bal nog maar net als eerste. Schwartz rent richting de bal. Baróti onderschept slim de pass. Baróti geeft een hoge lob. Czwertyński krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Preatorians - KV Zanzibar 0:2

34e minuut.
Berdys met een sublieme pass. Rym bereikt de bal nog maar net als eerste. Rym met een sublieme pass. Boretz bereikt de bal nog maar net als eerste. Boretz haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Prudente verovert de bal door een tackle van achteren.
GOOOAAAAAAL!!!
Preatorians - KV Zanzibar 0:3

41e minuut.
Czwertyński is nu in balbezit. Boveda is nu in balbezit. Boveda passt de bal zonder na te denken. Czwertyński rent richting de bal. Czwertyński haalt uit met een fantastische trap. Zatorski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

45e minuut.
Erkenev bereikt de bal nog maar net als eerste. Erkenev passt de bal zonder na te denken. Kołodziejek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kołodziejek haalt uit met een fantastische trap. Pauwels werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Preatorians - KV Zanzibar 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Preatorians 48%, KV Zanzibar 52%.
Preatorians - KV Zanzibar 1:3

57e minuut.
Rudolph geeft een lange en hoge pass. Berdys geeft de bal voor. Czwertyński is nu in balbezit. Czwertyński haalt uit met een fantastische trap. Zatorski maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Preatorians - KV Zanzibar 1:4

65e minuut.
Czwertyński controleert de bal met de borst. Malinês onderschept slim de pass. Malinês geeft de bal voor. Kołodziejek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kołodziejek draait met de bal, schiet en ... Pauwels probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kołodziejek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kołodziejek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Preatorians - KV Zanzibar 2:4

78e minuut.
Schwartz geeft de bal voor. Wańkowicz kopt de bal weg. Alexandre probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kołodziejek rent richting de bal. Kołodziejek haalt uit met een fantastische trap. Pauwels verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

84e minuut.
Wańkowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Wańkowicz geeft de bal voor. Inworp. Perianu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Metelli geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Preatorians 34%, KV Zanzibar 66%.
Preatorians - KV Zanzibar 2:4