Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
la bomba globeshotters
nieuw Tactiek 3-5-2
44% Balbezit 56%
57% Spel op eigen helft 43%
6 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
4 Buitenspel 0
54.3 gemiddelde waardering 58.4
good Schieten excellent
very good Passen good
solid Verdedigen excellent


20e minuut.
Engelen passt de bal met de wreef. Tecuari bereikt de bal nog maar net als eerste. Azurmendy begaat een overtreding. Azurmendy krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Lanssens met een sublieme pass. Bervoets is nu in balbezit. Lemmens schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Lemmens moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Lemmens schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

22e minuut.
Engelen bereikt de bal nog maar net als eerste. Engelen met een sublieme pass. Bervoets speelt de bal door. Godis bereikt de bal nog maar net als eerste. Godis draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Engelen passt de bal met de wreef. Turner rent richting de bal. Turner passt de bal zonder na te denken. Strama bereikt de bal nog maar net als eerste. Strama haalt uit met een fantastische trap. Voicu bokst de bal weg.

27e minuut.
Özkalaycı heeft problemen om de bal te vangen. Strama is nu in balbezit. Özkalaycı begaat een overtreding. Özkalaycı krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Dierckx rent richting de bal. Godis rent richting de bal. Peinado begaat een overtreding. Godis is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bervoets komt bij de bal en schiet. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

29e minuut.
Lanssens probeert naar een medespeler te passen. Na een snelle pass probeert Ba de bal onder controle te krijgen. Bervoets bereikt de bal nog maar net als eerste. Bervoets draait met de bal, schiet en ... Deroo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Dierckx verovert de bal door een tackle van achteren. Chávez is nu in balbezit. Chávez passt de bal met de wreef. Godis is nu in balbezit. Godis schiet op doel. Deroo bokst de bal weg.

34e minuut.
Engelen passt de bal zonder na te denken. Turner met een sublieme pass. Tecuari rent richting de bal. Tecuari draait met de bal, schiet en ... Voicu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
la bomba - globeshotters 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: la bomba 59%, globeshotters 41%.
la bomba - globeshotters 0:1

56e minuut.
Goethals rent richting de bal. Inworp. Smeets zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Goethals speelt de bal door. Strama bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Godis is nu in balbezit. Ba tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Godis raakt geblesseerd tijdens het duel. Bıçkın komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Deroo trapt de bal weg van het doel. Engelen rent richting de bal. Engelen passt de bal in één keer door. Tecuari bereikt de bal nog maar net als eerste. Tecuari draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

82e minuut.
Dierckx met een sublieme pass. Chávez heeft problemen om de bal te vangen. Chávez probeert naar een medespeler te passen. Godis rent richting de bal. Godis draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: la bomba 56%, globeshotters 44%.
la bomba - globeshotters 0:1