Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-02-04 19:08
  • Competitiewedstrijd: 3de Klasse.04
  • Stadion: `t Mijnveld
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 11902
KV Zanzibar afac
532 Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
25% Spel op eigen helft 75%
32 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
53.5 gemiddelde waardering 21.1
excellent Schieten unsatisfactory
solid Passen poor
good Verdedigen weak


1e minuut.
Guilmot probeert de bal aan de voet te houden. Berdys is nu in balbezit. Berdys passt de bal met de wreef. Czwertyński rent richting de bal. Czwertyński schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

2e minuut.
Berdys passt de bal zonder na te denken. Daar is Boretz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Boretz probeert naar een medespeler te passen. Nádai is nu in balbezit. Nádai schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Vanderheyden heeft problemen om de bal te vangen. Boretz bereikt de bal nog maar net als eerste. Boretz passt de bal in één keer door. Czwertyński is nu in balbezit. Czwertyński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KV Zanzibar - afac 1:0

5e minuut.
Boretz is nu in balbezit. Boretz passt de bal zonder na te denken. Czwertyński is nu in balbezit. Czwertyński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KV Zanzibar - afac 2:0

6e minuut.
van Bercklaer bereikt de bal nog maar net als eerste. van Bercklaer geeft een hoge lob. Czwertyński rent richting de bal. Czwertyński haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Nádai onderschept slim de pass. Nádai passt de bal met de wreef. Czwertyński heeft problemen om de bal te vangen. Czwertyński draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Nádai kopt de bal weg. Delva met een sublieme pass. Boretz met een sublieme pass. Czwertyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Czwertyński schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
KV Zanzibar - afac 3:0

15e minuut.
Vercarre bereikt de bal nog maar net als eerste. Vercarre met een sublieme pass. Czwertyński rent richting de bal. Czwertyński draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
KV Zanzibar - afac 4:0

19e minuut.
Berdys passt de bal zonder na te denken. Vanderheyden rent richting de bal. Nádai verovert de bal door een tackle van achteren. Nádai draait met de bal, schiet en ... Van Wesemael maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KV Zanzibar - afac 5:0

22e minuut.
Baróti heeft problemen om de bal te vangen. Baróti passt de bal zonder na te denken. Boretz bereikt de bal nog maar net als eerste. Boretz geeft een lange en hoge pass. Czwertyński springt en kopt de bal. Van Wesemael verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Gabriëls zal de hoekschop nemen. Czwertyński kopt de bal weg. Van Wesemael verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Czwertyński controleert de bal met de borst. Czwertyński schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
KV Zanzibar - afac 6:0

31e minuut.
Nádai rent richting de bal. Nádai geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt van Bercklaer de bal. Czwertyński is nu in balbezit. Czwertyński schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Daar is Gabriëls, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gabriëls geeft de bal voor. Czwertyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Czwertyński haalt uit met een fantastische trap. Van Wesemael werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Chanoine rent richting de bal. Baróti verovert de bal door een tackle van achteren. Baróti met een sublieme pass. Nádai rent richting de bal. Nádai draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KV Zanzibar - afac 7:0

38e minuut.
Baróti met de inworp. Alexandre is nu in balbezit. Alexandre met een sublieme pass. Czwertyński rent richting de bal. Czwertyński draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KV Zanzibar 29%, afac 71%.
KV Zanzibar - afac 7:0

47e minuut.
Boretz is nu in balbezit. Boretz passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Geukens de bal. Czwertyński is nu in balbezit. Czwertyński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KV Zanzibar - afac 8:0

54e minuut.
Van Wesemael trapt de bal weg van het doel. Boretz kopt de bal weg. Klungelig pakt Czwertyński de bal. Czwertyński schiet op doel. Van Wesemael werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Vercarre onderschept slim de pass. Vercarre speelt de bal door. Huysmans geeft de bal voor. Czwertyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Czwertyński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KV Zanzibar - afac 9:0

61e minuut.
Klungelig pakt Boretz de bal. Boretz geeft de bal voor. Czwertyński is nu in balbezit. Czwertyński haalt uit met een fantastische trap. Van Wesemael maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KV Zanzibar - afac 10:0

63e minuut.
Berdys verovert de bal door een tackle van achteren. Boretz is nu in balbezit. Nádai is nu in balbezit. Nádai draait met de bal, schiet en ... Van Wesemael werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KV Zanzibar - afac 11:0

65e minuut.
Berdys probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Czwertyński de bal. Czwertyński met een sublieme pass. Nádai rent richting de bal. Nádai draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Van Wesemael trapt de bal weg van het doel. Boretz kopt de bal weg. Nádai rent richting de bal. Nádai schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Geukens de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KV Zanzibar - afac 12:0

84e minuut.
Huysmans passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Baróti de bal. Baróti probeert naar een medespeler te passen. Czwertyński is nu in balbezit. Czwertyński schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Czwertyński is nu in balbezit. Czwertyński haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Berdys met een sublieme pass. Gabriëls rent richting de bal. Gabriëls met een sublieme pass. Czwertyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Czwertyński draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KV Zanzibar 20%, afac 80%.
KV Zanzibar - afac 12:0