Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Racing Belboys Yeshua HaMashiach
3-5-2 tact Tactiek 424
49% Balbezit 51%
53% Spel op eigen helft 47%
9 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
39.3 gemiddelde waardering 47.2
adequate Schieten good
adequate Passen good
adequate Verdedigen good


7e minuut.
Husson met een sublieme pass. Goemaere bereikt de bal nog maar net als eerste. Limpens met een sublieme pass. Dupré bereikt de bal nog maar net als eerste. Dupré schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Racing Belboys - Yeshua HaMashiach 1:0

11e minuut.
Limpens speelt de bal door. Goemaere is nu in balbezit. Goemaere passt de bal met de wreef. Dupré bereikt de bal nog maar net als eerste. Dupré schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Šeša geeft de bal voor. Machiels is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Banciu. Banciu krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Badarică bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dusenne. Badarică is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Šeša zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Bożan maakt een snoekduik en kopt de bal. Defays verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

22e minuut.
Badarică haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Husson de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Banciu neemt de hoekschop. Bożan krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Banciu geeft een hoge lob. Ryckeghem heeft problemen om de bal te vangen. Ryckeghem onderschept slim de pass. Badarică rent richting de bal. Badarică haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Racing Belboys - Yeshua HaMashiach 1:1

33e minuut.
Banciu heeft problemen om de bal te vangen. Banciu speelt de bal door. Klungelig pakt Badarică de bal. Bożan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bożan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Racing Belboys - Yeshua HaMashiach 1:2

37e minuut.
Fujs bereikt de bal nog maar net als eerste. Fujs geeft de bal voor. Aldi kopt de bal weg. Bożan probeert de bal met de borst te controleren. Bożan draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Racing Belboys - Yeshua HaMashiach 1:3

42e minuut.
Ryckeghem passt de bal met de wreef. Szakács rent richting de bal. Szakács geeft een lange en hoge pass. Badarică is nu in balbezit. Badarică draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

44e minuut.
Gasparetti geeft een hoge lob. Dejonghe kopt de bal weg. Daar is Dusenne, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Badarică is nu in balbezit. Badarică geeft een lange en hoge pass. Defays kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Racing Belboys 66%, Yeshua HaMashiach 34%.
Racing Belboys - Yeshua HaMashiach 1:3

48e minuut.
Ryckeghem passt de bal zonder na te denken. Goemaere rent richting de bal. Goemaere met een sublieme pass. Dupré bereikt de bal nog maar net als eerste. Dupré draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Limpens passt de bal in één keer door. Daar is Goemaere, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Goemaere met een sublieme pass. Dupré is nu in balbezit. Dupré draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Limpens met een sublieme pass. Goemaere rent richting de bal. Goemaere passt de bal met de wreef. Dupré bereikt de bal nog maar net als eerste. Dupré schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Machiels speelt de bal door. Dusenne bereikt de bal nog maar net als eerste. Dusenne passt de bal in één keer door. Goemaere rent richting de bal. Goemaere schiet op doel. Segalini verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

81e minuut.
Machiels raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. D`Hollander komt het veld opgelopen.

90e minuut.
Husson geeft een hoge lob. Banciu kopt de bal weg. Dejonghe heeft problemen om de bal te vangen. Badarică rent richting de bal. Badarică draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Racing Belboys - Yeshua HaMashiach 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Racing Belboys 40%, Yeshua HaMashiach 60%.
Racing Belboys - Yeshua HaMashiach 1:4