Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Racing Belboys eendracht zandberg aalst
3-5-2 tact Tactiek Attack
46% Balbezit 54%
64% Spel op eigen helft 36%
4 Doelpogingen 16
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
37.2 gemiddelde waardering 51.2
matig Schieten zeer goed
redelijk Passen goed
redelijk Verdedigen solide


8e minuut.
Aļģis passt de bal met de wreef. Yoshizawa is nu in balbezit. Yoshizawa passt de bal met de wreef. Haider rent richting de bal. Haider draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Unternährer speelt de bal door. Haider heeft problemen om de bal te vangen. Haider passt de bal zonder na te denken. Haller bereikt de bal nog maar net als eerste. Haller draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Bilucaglia niet meer kan verder spelen. Ubaque komt het veld opgelopen.

21e minuut.
Yoshizawa kopt de bal weg. Aļģis rent richting de bal. Aļģis passt de bal in één keer door. Haller heeft problemen om de bal te vangen. Haller draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

24e minuut.
Haider rent richting de bal. Ryckeghem bereikt de bal nog maar net als eerste. Herren verovert de bal door een tackle van achteren. Herren geeft een hoge lob. Haller maakt een snoekduik en kopt de bal. Dupré probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Haider is nu in balbezit. Dupré speelt de bal door. Aļģis kopt de bal weg. Herren geeft een lange en hoge pass. Dupré bokst de bal weg.

27e minuut.
Unternährer is nu in balbezit. Genechten tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Unternährer is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Unternährer zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Haider krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Aļģis kopt de bal weg. Limpens is nu in balbezit. Limpens met een sublieme pass. Genechten is nu in balbezit. Genechten schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Haider geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Dejonghe de bal. Haller rent richting de bal. Haller draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Racing Belboys - eendracht zandberg aalst 0:1

37e minuut.
Daar is Genechten, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Haider is nu in balbezit. Genechten tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Genechten krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Racing Belboys 62%, eendracht zandberg aalst 38%.
Racing Belboys - eendracht zandberg aalst 0:1

53e minuut.
Yoshizawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Yoshizawa geeft een hoge lob. Herren is nu in balbezit. Haider bereikt de bal nog maar net als eerste. Haider draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Racing Belboys - eendracht zandberg aalst 0:2

66e minuut.
Lafon geeft een lange en hoge pass. Dejonghe heeft problemen om de bal te vangen. Haller schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Haller krijgt een gele kaart.

68e minuut.
Dejonghe is nu in balbezit. Yoshizawa rent richting de bal. Haller bereikt de bal nog maar net als eerste. Haller schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Racing Belboys - eendracht zandberg aalst 0:3

74e minuut.
Unternährer is nu in balbezit. De Smet onderschept slim de pass. De Smet passt de bal met de wreef. Calewaert bereikt de bal nog maar net als eerste. Calewaert schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

74e minuut.
Haller probeert naar een medespeler te passen. Haider rent richting de bal. Husson bereikt de bal nog maar net als eerste. Herren onderschept slim de pass. Herren haalt uit met een fantastische trap. Dupré kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Dejonghe heeft problemen om de bal te vangen. Haider bereikt de bal nog maar net als eerste. Haider haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Racing Belboys - eendracht zandberg aalst 0:4

84e minuut.
Herren is nu in balbezit. Herren geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Haller de bal. Haller schiet op doel. Dupré probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Racing Belboys - eendracht zandberg aalst 0:5

84e minuut.
Calewaert met een sublieme pass. Klungelig pakt Genechten de bal. Haider bereikt de bal nog maar net als eerste. Haider draait met de bal, schiet en ... Dupré verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Racing Belboys 66%, eendracht zandberg aalst 34%.
Racing Belboys - eendracht zandberg aalst 0:5