Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Racing Belboys Uccle fc 2014
3-5-2 tact Tactiek kiko
40% Balbezit 60%
84% Spel op eigen helft 16%
1 Doelpogingen 29
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
35.3 gemiddelde waardering 54.3
average Schieten solid
good Passen very good
adequate Verdedigen very good


3e minuut.
Daar is Szulgo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szulgo speelt de bal door. Pinella probeert naar een medespeler te passen. Królik rent richting de bal. Królik draait met de bal, schiet en ... Dhuinslager kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Jenssen geeft de bal voor. Dierckx probeert naar een medespeler te passen. Śmieszny met een sublieme pass. Klungelig pakt Fedorczak de bal. Fedorczak draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Şeicaru passt de bal met de wreef. Fedorczak rent richting de bal. De Smet rent richting de bal. Fedorczak verovert de bal door een tackle van achteren. Fedorczak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Racing Belboys - Uccle fc 2014 0:1

10e minuut.
Fedorczak rent richting de bal. Fedorczak heeft problemen om de bal te vangen. Fedorczak passt de bal zonder na te denken. Królik rent richting de bal. Królik draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Racing Belboys - Uccle fc 2014 0:2

20e minuut.
Genechten heeft problemen om de bal te vangen. Szulgo is nu in balbezit. Szulgo speelt de bal door. Fedorczak is nu in balbezit. Fedorczak draait met de bal, schiet en ... Dhuinslager probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Fedorczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Fedorczak haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
De Smet is nu in balbezit. Śmieszny verovert de bal door een tackle van achteren. Śmieszny met een sublieme pass. Fedorczak rent richting de bal. Fedorczak draait met de bal, schiet en ... Dhuinslager probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
Husson geeft een hoge lob. Szulgo is nu in balbezit. Szulgo passt de bal met de wreef. Fedorczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Fedorczak schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Daar is Şeicaru, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jenssen bereikt de bal nog maar net als eerste. Jenssen probeert naar een medespeler te passen. Fedorczak is nu in balbezit. Fedorczak schiet op doel. De bal raakt de paal.

43e minuut.
Casina is nu in balbezit. Casina passt de bal zonder na te denken. Królik bereikt de bal nog maar net als eerste. Królik schiet op doel. Dhuinslager maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Racing Belboys - Uccle fc 2014 0:3

43e minuut.
Calewaert bereikt de bal nog maar net als eerste. Fedorczak is nu in balbezit. Fedorczak passt de bal met de wreef. Królik is nu in balbezit. Królik draait met de bal, schiet en ... Dhuinslager bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Racing Belboys - Uccle fc 2014 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Racing Belboys 86%, Uccle fc 2014 14%.
Racing Belboys - Uccle fc 2014 0:4

47e minuut.
Genechten is nu in balbezit. Şeicaru verovert de bal door een tackle van achteren. Şeicaru geeft een hoge lob. Królik maakt een snoekduik en kopt de bal. Dhuinslager werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Królik bereikt de bal nog maar net als eerste. Dejonghe rent richting de bal. Królik verovert de bal door een tackle van achteren. Królik schiet op doel. Dhuinslager werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Racing Belboys - Uccle fc 2014 0:5

50e minuut.
Klungelig pakt Genechten de bal. Fedorczak is nu in balbezit. Genechten bereikt de bal nog maar net als eerste. Fedorczak onderschept slim de pass. Fedorczak haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Królik kopt de bal weg. Fedorczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Şeicaru probeert naar een medespeler te passen. Królik is nu in balbezit. Królik schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Dejonghe bereikt de bal nog maar net als eerste. Dejonghe geeft een hoge lob. Quốc Mạnh kopt de bal weg. Şeicaru rent richting de bal. Şeicaru geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Husson de bal. Królik bereikt de bal nog maar net als eerste. Królik draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Limpens met een sublieme pass. Calewaert is nu in balbezit. Calewaert met een sublieme pass. De Smet is nu in balbezit. De Smet haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Królik rent richting de bal. Dejonghe onderschept slim de pass. Królik onderschept slim de pass. Daar is Królik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Królik draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Jenssen probeert naar een medespeler te passen. Daar is Królik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Królik speelt de bal door. Fedorczak rent richting de bal. Fedorczak haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Klungelig pakt Husson de bal. Dejonghe rent richting de bal. Królik verovert de bal door een tackle van achteren. Królik draait met de bal, schiet en ... Dhuinslager maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Doeltrap. Garrincha komt het veld opgelopen. Eliášek komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Śmieszny met de inworp. Şeicaru geeft een hoge lob. Daar is Królik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fedorczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Fedorczak schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Genechten probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Fedorczak rent richting de bal. Fedorczak geeft de bal voor. Królik rent richting de bal. Królik schiet op doel. De bal raakt de paal.

85e minuut.
Daar is Calewaert, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pinella onderschept slim de pass. Pinella passt de bal met de wreef. Fedorczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Fedorczak draait met de bal, schiet en ... Dhuinslager kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Racing Belboys 81%, Uccle fc 2014 19%.
Racing Belboys - Uccle fc 2014 0:5