Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
dirkieboys Sombrero Galaxy
442 Tactiek Bam*
61% Balbezit 39%
48% Spel op eigen helft 52%
12 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
52.4 gemiddelde waardering 46.2
very good Schieten good
very good Passen very good
very good Verdedigen adequate


4e minuut.
Kótai bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiskapusi verovert de bal door een tackle van achteren. Kiskapusi speelt de bal door. Delikatny rent richting de bal. Delikatny draait met de bal, schiet en ... Wiadro bokst de bal weg.

5e minuut.
Williamson bereikt de bal nog maar net als eerste. Williamson passt de bal met de wreef. Wójcik rent richting de bal. Wójcik geeft de bal voor. Delikatny krijgt zijn hoofd ertegen. Wiadro probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Gadocha speelt de bal door. Daar is Wiadro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
dirkieboys - Sombrero Galaxy 0:1

24e minuut.
Kasapoğlu speelt de bal door. Delikatny is nu in balbezit. Delikatny met een sublieme pass. Cedro is nu in balbezit. Cedro draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
dirkieboys - Sombrero Galaxy 0:2

28e minuut.
Balaşzadə kopt de bal weg. Kasapoğlu probeert de bal aan de voet te houden. Balaşzadə rent richting de bal. Balaşzadə geeft de bal voor. Luvarà maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

31e minuut.
Kasapoğlu geeft een lange en hoge pass. Delikatny kopt de bal weg. Daar is Tiefer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cedro bereikt de bal nog maar net als eerste. Cedro schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Williamson bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazzini onderschept slim de pass. Stroe rent richting de bal. Mazzini verovert de bal door een tackle van achteren. Mazzini draait met de bal, schiet en ... Kolumbić bokst de bal weg. Luvarà is nu in balbezit. Luvarà schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
dirkieboys - Sombrero Galaxy 1:2

36e minuut.
Midjam is nu in balbezit. Midjam passt de bal zonder na te denken. Balaşzadə rent richting de bal. Balaşzadə geeft een hoge lob. Hacılar kopt de bal weg. Kolumbić bokst de bal weg.

39e minuut.
Gadocha onderschept slim de pass. Gadocha geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kasapoğlu met een snelle inworp. Kiskapusi geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Mazzini bereikt de bal nog maar net als eerste. Kasapoğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Kasapoğlu speelt de bal door. Delikatny rent richting de bal. Delikatny draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Mazzini is nu in balbezit. de Feller is nu in balbezit. Mazzini probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Balaşzadə de bal. Balaşzadə geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dirkieboys 49%, Sombrero Galaxy 51%.
dirkieboys - Sombrero Galaxy 1:2

55e minuut.
Varga heeft problemen om de bal te vangen. Varga met een sublieme pass. Mendolaro rent richting de bal. Mendolaro geeft de bal voor. Mazzini springt en kopt de bal. Kolumbić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

58e minuut.
Mazzini geeft een hoge lob. Hacılar kopt de bal weg. Sürücü rent richting de bal. Midjam verovert de bal door een tackle van achteren. Midjam draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Scaccini komt het veld opgelopen.

67e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Buscan komt het veld opgelopen.

72e minuut.
de Feller bereikt de bal nog maar net als eerste. Balaşzadə onderschept slim de pass. Balaşzadə geeft de bal voor. Buscan krijgt zijn hoofd ertegen. Kolumbić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
dirkieboys - Sombrero Galaxy 2:2

77e minuut.
Daar is Stroe, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Scaccini is nu in balbezit. Stroe legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Stroe krijgt een gele kaart. Scaccini raakt geblesseerd tijdens het duel. Scaccini legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

83e minuut.
Gadocha geeft een hoge lob. Buscan rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Hacılar. Hacılar krijgt een gele kaart. Buscan is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Preotu komt het veld opgelopen.

83e minuut.
de Feller speelt de bal door. Preotu is nu in balbezit. Preotu speelt de bal door. Scaccini heeft problemen om de bal te vangen. Scaccini haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dirkieboys 48%, Sombrero Galaxy 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
dirkieboys - Sombrero Galaxy 2:2