Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Halder 04 Almiron
442 Tactiek Almirons 352
47% Balbezit 53%
64% Spel op eigen helft 36%
4 Doelpogingen 27
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
32.7 gemiddelde waardering 34.8
matig Schieten goed
slecht Passen matig
slecht Verdedigen slecht


3e minuut.
D`haene is nu in balbezit. D`haene passt de bal zonder na te denken. Chmiest bereikt de bal nog maar net als eerste. Chmiest schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Łoskot heeft problemen om de bal te vangen. Laurinonis bereikt de bal nog maar net als eerste. Laurinonis met een sublieme pass. Klungelig pakt López de bal. López draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Edman met een sublieme pass. Laurinonis rent richting de bal. Laurinonis passt de bal met de wreef. Łoskot rent richting de bal. Łoskot schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. López rent richting de bal. López passt de bal in één keer door. Klytta heeft problemen om de bal te vangen. Ciman kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

16e minuut.
Câmara geeft een lange en hoge pass. López rent richting de bal. López passt de bal met de wreef. Łoskot rent richting de bal. Łoskot schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Halder 04 - Almiron 0:1

18e minuut.
Mazur passt de bal met de wreef. Daar is Dhondt, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Łoskot bereikt de bal nog maar net als eerste. Łoskot draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Câmara onderschept slim de pass. Câmara met een sublieme pass. Łoskot is nu in balbezit. Łoskot schiet op doel. Na een snelle pass probeert Klytta de bal onder controle te krijgen. Ciman bokst de bal weg.

25e minuut.
Łoskot heeft problemen om de bal te vangen. Łoskot probeert naar een medespeler te passen. Dhondt heeft problemen om de bal te vangen. Łoskot rent richting de bal. Łoskot haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Mortoni geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt López de bal. Łoskot bereikt de bal nog maar net als eerste. López bereikt de bal nog maar net als eerste. López haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Laurinonis rent richting de bal. Laurinonis passt de bal in één keer door. Łoskot heeft problemen om de bal te vangen. Łoskot haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Klytta de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Mortoni neemt de hoekschop. Laurinonis heeft problemen om de bal te vangen. Łoskot bereikt de bal nog maar net als eerste. Łoskot draait met de bal, schiet en ... Ciman probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. López rent richting de bal. López haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Halder 04 - Almiron 0:2

45e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Pilarz komt het veld opgelopen. Araszkiewicz komt het veld opgelopen.

45e minuut.
Laurinonis kopt de bal weg. Chmielnicki kan de bal niet met de borst controleren. Łoskot speelt de bal door. López rent richting de bal. López schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. López is nu in balbezit. Łoskot rent richting de bal. Łoskot draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Halder 04 56%, Almiron 44%.
Halder 04 - Almiron 0:2

49e minuut.
Blervacq probeert naar een medespeler te passen. Pilarz rent richting de bal. Pilarz passt de bal in één keer door. Łoskot rent richting de bal. Łoskot schiet op doel. Ciman probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

50e minuut.
Łoskot bereikt de bal nog maar net als eerste. Łoskot passt de bal zonder na te denken. López bereikt de bal nog maar net als eerste. López schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Halder 04 - Almiron 0:3

53e minuut.
Chmielnicki probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Łoskot is nu in balbezit. Klytta is nu in balbezit. Łoskot verovert de bal door een tackle van achteren. Łoskot draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Dhondt, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mortoni geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Laurinonis met een sublieme pass. López is nu in balbezit. López passt de bal zonder na te denken. Łoskot rent richting de bal. Łoskot haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Halder 04 - Almiron 0:4

73e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pantilov met de inworp. Pilarz probeert naar een medespeler te passen. López is nu in balbezit. López draait met de bal, schiet en ... Ciman verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klytta probeert de bal aan de voet te houden. Łoskot bereikt de bal nog maar net als eerste. Łoskot haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Halder 04 - Almiron 0:5

86e minuut.
Tarasiuk met een sublieme pass. Mortoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Mortoni passt de bal in één keer door. Łoskot rent richting de bal. Łoskot draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

88e minuut.
Dhondt bereikt de bal nog maar net als eerste. Łoskot onderschept slim de pass. Łoskot passt de bal zonder na te denken. López is nu in balbezit. López haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Halder 04 71%, Almiron 29%.
Halder 04 - Almiron 0:5