Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
hogerop vinkt LOZERS
4 4 2 Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
38% Spel op eigen helft 62%
19 Doelpogingen 7
6 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
56.5 gemiddelde waardering 49.2
very good Schieten solid
very good Passen good
good Verdedigen good


5e minuut.
Bănescu met een sublieme pass. Zaferalan bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaferalan probeert naar een medespeler te passen. Wijas bereikt de bal nog maar net als eerste. Wijas schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

10e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Qualle met een snelle inworp. Zaferalan bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaferalan geeft de bal voor. Wijas springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
hogerop vinkt - LOZERS 1:0

12e minuut.
Daar is Stazu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zaferalan bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaferalan passt de bal zonder na te denken. van Beukering is nu in balbezit. van Beukering draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Dikici bereikt de bal nog maar net als eerste. Dikici passt de bal met de wreef. Bănescu bereikt de bal nog maar net als eerste. van Beukering onderschept slim de pass. van Beukering haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
Zaferalan geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Fanaras de bal. Wijas rent richting de bal. Wijas haalt uit met een fantastische trap. Kiskapusi probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
hogerop vinkt - LOZERS 2:0

21e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Kiskapusi niet meer kan verder spelen. Verlinden komt het veld opgelopen.

22e minuut.
Popescu passt de bal in één keer door. Stazu rent richting de bal. Qualle maakt een afschuwelijke overtreding. Qualle krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Fierbânţeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Fierbânţeanu geeft een lange en hoge pass. Bănescu kan de bal niet met de borst controleren. van Beukering bereikt de bal nog maar net als eerste. van Beukering haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Basarabeanu is nu in balbezit. Virtejaru met een sublieme pass. Fierbânţeanu rent richting de bal. Fierbânţeanu geeft de bal voor. van Beukering maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
hogerop vinkt - LOZERS 3:0

40e minuut.
Wijas passt de bal met de wreef. Daar is van Beukering, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fanaras verovert de bal door een tackle van achteren. Dikici bereikt de bal nog maar net als eerste. Dikici schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Qualle met een sublieme pass. Zaferalan bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaferalan probeert naar een medespeler te passen. Wijas rent richting de bal. Wijas haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Zaferalan speelt de bal door. van Beukering rent richting de bal. van Beukering passt de bal met de wreef. Wijas is nu in balbezit. Wijas schiet op doel. Verlinden kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: hogerop vinkt 39%, LOZERS 61%.
hogerop vinkt - LOZERS 3:0

52e minuut.
Qualle met een snelle inworp. Zaferalan geeft de bal voor. Wijas is nu in balbezit. Wijas haalt uit met een fantastische trap. Verlinden werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
hogerop vinkt - LOZERS 4:0

58e minuut.
Zaferalan speelt de bal door. Dikici rent richting de bal. Dikici geeft een lange en hoge pass. Wijas is nu in balbezit. Wijas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
hogerop vinkt - LOZERS 5:0

59e minuut.
Fanaras geeft een lange en hoge pass. Inworp. Chodacki zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fierbânţeanu rent richting de bal. Fierbânţeanu geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Basarabeanu rent richting de bal. Virtejaru begaat een overtreding. Basarabeanu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kravička zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Klungelig pakt Popescu de bal. Popescu schiet op doel. Green Jensen bokst de bal weg.

66e minuut.
Dikici speelt de bal door. Klungelig pakt Fierbânţeanu de bal. Fierbânţeanu probeert naar een medespeler te passen. van Beukering rent richting de bal. van Beukering haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

71e minuut.
Bănescu rent richting de bal. van Beukering begaat een overtreding. Bănescu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Cârlea komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Kravička zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Stazu rent richting de bal. Qualle tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Qualle krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten. Stazu raakt geblesseerd tijdens het duel. Stazu zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Popescu maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klatter rent richting de bal. Cârlea verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klatter bereikt de bal nog maar net als eerste. Klatter schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
hogerop vinkt - LOZERS 5:1

72e minuut.
van Beukering speelt de bal door. Wijas is nu in balbezit. Wijas schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Basarabeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Virtejaru verovert de bal door een tackle van achteren. Virtejaru geeft de bal voor. Wijas krijgt zijn hoofd ertegen. Verlinden maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
hogerop vinkt - LOZERS 6:1

77e minuut.
Popescu speelt de bal door. Stazu bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaferalan verovert de bal door een tackle van achteren. Zaferalan geeft een lange en hoge pass. Wijas springt en kopt de bal. Verlinden kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Zaferalan zal de hoekschop nemen. van Beukering krijgt zijn hoofd ertegen. Verlinden probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
hogerop vinkt - LOZERS 7:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: hogerop vinkt 38%, LOZERS 62%.
hogerop vinkt - LOZERS 7:1