Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-01-17 19:08
  • Competitiewedstrijd: 3de Klasse.08
  • Stadion: Heima
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 7266
Sigur Around The World
svefn-g-englar 2 Tactiek 4-3-3
54% Balbezit 46%
38% Spel op eigen helft 62%
23 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
50.7 gemiddelde waardering 47.8
redelijk Schieten redelijk
uitmuntend Passen redelijk
goed Verdedigen solide


2e minuut.
Capuano verovert de bal door een tackle van achteren. Capuano geeft een lange en hoge pass. De Wolf is nu in balbezit. Słupik verovert de bal door een tackle van achteren. Słupik draait met de bal, schiet en ... Pot bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

6e minuut.
Geerts onderschept slim de pass. Capuano rent richting de bal. Geerts begaat een overtreding. Geerts krijgt een gele kaart.

10e minuut.
Millecamps passt de bal zonder na te denken. Tys bereikt de bal nog maar net als eerste. Tys geeft een lange en hoge pass. Uyterhoeven rent richting de bal. Uyterhoeven draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sigur 38%, Around The World 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Sigur - Around The World 0:0

47e minuut.
Rendón bereikt de bal nog maar net als eerste. Rendón passt de bal zonder na te denken. Uyterhoeven rent richting de bal. Uyterhoeven schiet op doel. Muller probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Van Walleghem is nu in balbezit. Van Walleghem passt de bal in één keer door. Molok bereikt de bal nog maar net als eerste. Molok geeft een lange en hoge pass. Papciak springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Portuondo komt het veld opgelopen. Pot trapt de bal weg. Geerts kopt de bal weg. Daar is Uyterhoeven, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Uyterhoeven schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Portuondo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

69e minuut.
Klungelig pakt Geerts de bal. Uyterhoeven rent richting de bal. Keller begaat een overtreding. Keller krijgt een gele kaart. Uyterhoeven is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Rendón neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Portuondo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

74e minuut.
Van Walleghem bereikt de bal nog maar net als eerste. Słupik verovert de bal door een tackle van achteren. Słupik passt de bal in één keer door. Papciak rent richting de bal. Papciak schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Capuano rent richting de bal. Rendón onderschept slim de pass. Rendón probeert naar een medespeler te passen. Daar is Geerts, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Geerts haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sigur 37%, Around The World 63%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Sigur - Around The World 0:0