Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bastion of Fortune FC Schwechat Utd.
BoF Tactiek 442
39% Balbezit 61%
69% Spel op eigen helft 31%
4 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
30.3 gemiddelde waardering 48.8
weak Schieten adequate
average Passen solid
weak Verdedigen very good


6e minuut.
Duschl met een sublieme pass. Riether rent richting de bal. Daar is Riether, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Riether geeft de bal voor. Görg krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bastion of Fortune - FC Schwechat Utd. 0:1

35e minuut.
Riether is nu in balbezit. Riether heeft problemen om de bal te vangen. Riether geeft een hoge lob. Görg heeft problemen om de bal te vangen. Görg schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Gronau geeft een lange en hoge pass. Mair is nu in balbezit. Siručić verovert de bal door een tackle van achteren. Siručić draait met de bal, schiet en ... Storn maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

41e minuut.
Görg verovert de bal door een tackle van achteren. Ambrosio is nu in balbezit. Görg onderschept slim de pass. Görg schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bastion of Fortune 65%, FC Schwechat Utd. 35%.
Bastion of Fortune - FC Schwechat Utd. 0:1

68e minuut.
Mair geeft een hoge lob. Szalai heeft problemen om de bal te vangen. Szalai met een sublieme pass. Görg is nu in balbezit. Görg draait met de bal, schiet en ... Beirens verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

84e minuut.
Görg is nu in balbezit. Niedermayer bereikt de bal nog maar net als eerste. Görg rent richting de bal. Görg schiet op doel. Salcedo krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Siručić is nu in balbezit. Duschl verovert de bal door een tackle van achteren. Duschl passt de bal zonder na te denken. Szalai is nu in balbezit. Szalai geeft een hoge lob. Beirens verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bastion of Fortune 74%, FC Schwechat Utd. 26%.
Bastion of Fortune - FC Schwechat Utd. 0:1