Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Vfb Soccerwadln 08 Tirol SC Augarten
Buli Tactiek Taktik 3
48% Balbezit 52%
58% Spel op eigen helft 42%
5 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
49.2 gemiddelde waardering 48.2
goed Schieten zeer goed
solide Passen goed
redelijk Verdedigen zeer goed


2e minuut.
Wessels verovert de bal door een tackle van achteren. Wessels geeft een lange en hoge pass. Funk probeert de bal aan de voet te houden. Szpiech rent richting de bal. Szpiech draait met de bal, schiet en ... Dalmaz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

5e minuut.
Brizzolara probeert naar een medespeler te passen. Dinamite is nu in balbezit. Spitzer schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Spitzer krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Stepanyan rent richting de bal. Stepanyan geeft een hoge lob. Brizzolara kopt de bal weg. Dinamite rent richting de bal. Dinamite haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Funk rent richting de bal. Szpiech verovert de bal door een tackle van achteren. Brugaletta rent richting de bal. Szpiech onderschept slim de pass. Szpiech draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Vfb Soccerwadln 08 Tirol - SC Augarten 0:1

26e minuut.
Maraver kopt de bal weg. Brizzolara speelt de bal door. Klungelig pakt Czoska de bal. Dinamite is nu in balbezit. Dinamite haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Stepanyan speelt de bal door. Maraver rent richting de bal. Maraver passt de bal in één keer door. Szpiech bereikt de bal nog maar net als eerste. Szpiech haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Wessels verovert de bal door een tackle van achteren. Conde rent richting de bal. Conde passt de bal met de wreef. Crudele rent richting de bal. Crudele draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Vfb Soccerwadln 08 Tirol - SC Augarten 1:1

37e minuut.
Brizzolara rent richting de bal. Spitzer speelt de bal door. Tomescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Brizzolara geeft een hoge lob. Szpiech kopt de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Dinamite rent richting de bal. Dinamite geeft een hoge lob. Szpiech is nu in balbezit. Szpiech schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Vfb Soccerwadln 08 Tirol - SC Augarten 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vfb Soccerwadln 08 Tirol 56%, SC Augarten 44%.
Vfb Soccerwadln 08 Tirol - SC Augarten 1:2

48e minuut.
Sârbulescu is nu in balbezit. Conde onderschept slim de pass. Conde met een sublieme pass. Łubkowski is nu in balbezit. Łubkowski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Wessels probeert de bal met de borst te controleren. Czoska is nu in balbezit. Wessels onderschept slim de pass. Brizzolara is nu in balbezit. Brizzolara geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Łubkowski rent richting de bal. Külm tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Łubkowski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kumtepe komt het veld opgelopen. Hacker komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Klungelig pakt Tomescu de bal. Brizzolara is nu in balbezit. Czoska is nu in balbezit. Dinamite verovert de bal door een tackle van achteren. Dinamite schiet op doel. Dalmaz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vfb Soccerwadln 08 Tirol 61%, SC Augarten 39%.
Vfb Soccerwadln 08 Tirol - SC Augarten 1:2