Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
feini Eintracht Superfund
Normal Tactiek Normal
43% Balbezit 57%
62% Spel op eigen helft 38%
4 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.4 gemiddelde waardering 19.8
average Schieten weak
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


6e minuut.
Garstenauer bereikt de bal nog maar net als eerste. Garstenauer passt de bal zonder na te denken. Nord bereikt de bal nog maar net als eerste. Fiedler bereikt de bal nog maar net als eerste. Fiedler haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Klutz geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Wiese met een snelle inworp. Nord bereikt de bal nog maar net als eerste. Nord haalt uit met een fantastische trap. Klitzpera kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Waninger geeft een hoge lob. Roider rent richting de bal. Met opzet legt Kastenhuber zijn tegenspeler op de grond. Kastenhuber krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Brinkmann passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Wiese de bal. Wiese probeert naar een medespeler te passen. Böhm is nu in balbezit. Böhm draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
feini - Eintracht Superfund 1:0

20e minuut.
Nord bereikt de bal nog maar net als eerste. Fiedler bereikt de bal nog maar net als eerste. Nord rent richting de bal. Nord haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
feini - Eintracht Superfund 1:1

22e minuut.
Wiese heeft problemen om de bal te vangen. Wiese met een sublieme pass. Semmerl bereikt de bal nog maar net als eerste. Nord rent richting de bal. Nord schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: feini 64%, Eintracht Superfund 36%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
feini - Eintracht Superfund 1:1

59e minuut.
Klungelig pakt Semmerl de bal. Nord bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Semmerl. Nord is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Klink neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Schiffhuber passt de bal in één keer door. Brinkmann is nu in balbezit. Brinkmann met een sublieme pass. Böhm is nu in balbezit. Böhm haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
feini - Eintracht Superfund 2:1

72e minuut.
Klink passt de bal met de wreef. Nord bereikt de bal nog maar net als eerste. Brinkmann begaat een overtreding. Nord raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Nord neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De bal vliegt tegen de lat.

77e minuut.
Brinkmann is nu in balbezit. Garstenauer verovert de bal door een tackle van achteren. Garstenauer met een sublieme pass. Fiedler bereikt de bal nog maar net als eerste. Fiedler schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: feini 61%, Eintracht Superfund 39%.
feini - Eintracht Superfund 2:1