Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SCH WIEN Bullboys
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
56% Spel op eigen helft 44%
7 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 23
slecht Schieten zwak
slecht Passen zwak
slecht Verdedigen slecht


13e minuut.
Kuffner met een sublieme pass. Mondmann rent richting de bal. Mondmann passt de bal zonder na te denken. Pechkabt rent richting de bal. Pechkabt draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Schober probeert de bal aan de voet te houden. Nord rent richting de bal. Schober legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Schober krijgt een gele kaart. Nord is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Berthold legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Kohl verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.

30e minuut.
Mondmann onderschept slim de pass. Mondmann geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Gager de bal. Pechkabt is nu in balbezit. Pechkabt schiet op doel. Kohl bokst de bal weg.

33e minuut.
Kohl geeft een lange en hoge pass. Inworp. Nord zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Berthold bereikt de bal nog maar net als eerste. Berthold geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SCH WIEN 54%, Bullboys 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
SCH WIEN - Bullboys 0:0

47e minuut.
Clauser met een sublieme pass. Berthold bereikt de bal nog maar net als eerste. Berthold passt de bal zonder na te denken. Pechkabt bereikt de bal nog maar net als eerste. Pechkabt haalt uit met een fantastische trap. Kohl verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

54e minuut.
Stachl bereikt de bal nog maar net als eerste. Stachl passt de bal zonder na te denken. Putz bereikt de bal nog maar net als eerste. Rohrweck verovert de bal door een tackle van achteren. Rohrweck geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Nord is nu in balbezit. Nord geeft een lange en hoge pass. Daar is Gager, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pechkabt bereikt de bal nog maar net als eerste. Pechkabt draait met de bal, schiet en ... Kohl probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SCH WIEN 59%, Bullboys 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
SCH WIEN - Bullboys 0:0