Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Racti F.C. Talibon FC
4-4-2 Diamond Tactiek 442 TL
62% Balbezit 38%
33% Spel op eigen helft 67%
26 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
3 Buitenspel 0
62.3 gemiddelde waardering 41
formidable Schieten average
excellent Passen good
excellent Verdedigen good


5e minuut.
Klungelig pakt Fırıncıoğlu de bal. Steffensson rent richting de bal. Fırıncıoğlu maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Fırıncıoğlu moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Fırıncıoğlu schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

8e minuut.
Steffensson probeert de bal aan de voet te houden. Orre bereikt de bal nog maar net als eerste. Orre passt de bal met de wreef. Steffensson bereikt de bal nog maar net als eerste. Steffensson draait met de bal, schiet en ... Lejsek bokst de bal weg.

13e minuut.
Martin Villar kopt de bal weg. Buriticá rent richting de bal. Silov verovert de bal door een tackle van achteren. Silov schiet op doel. Eddiesson probeert de bal aan de voet te houden. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Tomur geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Klungelig pakt Pigeon de bal. do Brasil rent richting de bal. do Brasil draait met de bal, schiet en ... Lejsek probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
do Brasil speelt de bal door. Orre bereikt de bal nog maar net als eerste. Orre speelt de bal door. Steffensson rent richting de bal. Steffensson schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Orre rent richting de bal. Klungelig pakt Orre de bal. Orre probeert naar een medespeler te passen. Steffensson rent richting de bal. Steffensson schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Holmgren geeft een hoge lob. Jonathansson kopt de bal weg. Klungelig pakt Riihelä de bal. Silov is nu in balbezit. Silov draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Silov bereikt de bal nog maar net als eerste. Silov draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Strigén bereikt de bal nog maar net als eerste. Moberg verovert de bal door een tackle van achteren. Moberg geeft een hoge lob. Silov is nu in balbezit. Silov schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

40e minuut.
Pigeon geeft een hoge lob. Jonathansson speelt de bal door. do Brasil met een sublieme pass. Steffensson heeft problemen om de bal te vangen. Steffensson draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Racti F.C. - Talibon FC 1:0

41e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Lejsek niet meer kan verder spelen. Owesson komt het veld opgelopen.

43e minuut.
Tomur kan de bal niet met de borst controleren. Hammarhjärta onderschept slim de pass. Hammarhjärta geeft de bal voor. Strigén maakt een snoekduik en kopt de bal. Hänni probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Racti F.C. - Talibon FC 1:1

45e minuut.
do Brasil is nu in balbezit. do Brasil passt de bal zonder na te denken. Steffensson is nu in balbezit. Steffensson draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Racti F.C. - Talibon FC 2:1

45e minuut.
Wouda komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Racti F.C. 31%, Talibon FC 69%.
Racti F.C. - Talibon FC 2:1

48e minuut.
Tomur met de inworp. Kudo met een sublieme pass. Orre rent richting de bal. Orre haalt uit met een fantastische trap. Owesson maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Ruszkiewicz met een sublieme pass. Klungelig pakt Orre de bal. Orre passt de bal in één keer door. Steffensson rent richting de bal. Steffensson haalt uit met een fantastische trap. Owesson bokst de bal weg.

56e minuut.
Orre is nu in balbezit. Orre passt de bal in één keer door. Steffensson bereikt de bal nog maar net als eerste. Steffensson haalt uit met een fantastische trap. Owesson werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Racti F.C. - Talibon FC 3:1

60e minuut.
Martin Villar onderschept slim de pass. Orre verovert de bal door een tackle van achteren. Orre met een sublieme pass. Steffensson rent richting de bal. Steffensson schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Racti F.C. - Talibon FC 4:1

62e minuut.
Eddiesson speelt de bal door. Holmgren is nu in balbezit. Wouda begaat een overtreding. Wouda krijgt een gele kaart.

68e minuut.
Moberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Moberg geeft een hoge lob. Orre speelt de bal door. Steffensson rent richting de bal. Steffensson haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Racti F.C. - Talibon FC 5:1

70e minuut.
Orre met een sublieme pass. Steffensson is nu in balbezit. Steffensson speelt de bal door. Klungelig pakt Orre de bal. Orre geeft de bal voor. Owesson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Wouda rent richting de bal. Wouda draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Racti F.C. - Talibon FC 6:1

73e minuut.
Orre is nu in balbezit. Orre speelt de bal door. do Brasil bereikt de bal nog maar net als eerste. do Brasil geeft de bal voor. Wouda krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Strigén bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruszkiewicz onderschept slim de pass. Ruszkiewicz geeft een lange en hoge pass. Steffensson is nu in balbezit. Steffensson schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
do Brasil passt de bal met de wreef. Tomur probeert naar een medespeler te passen. Steffensson is nu in balbezit. Steffensson draait met de bal, schiet en ... Martin Villar probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Racti F.C. - Talibon FC 7:1

83e minuut.
Steffensson bereikt de bal nog maar net als eerste. Orre is nu in balbezit. Orre speelt de bal door. Steffensson bereikt de bal nog maar net als eerste. Steffensson draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Cronkvist passt de bal zonder na te denken. Martin Villar bereikt de bal nog maar net als eerste. Steffensson verovert de bal door een tackle van achteren. Steffensson schiet op doel. Owesson werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Racti F.C. - Talibon FC 8:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Racti F.C. 34%, Talibon FC 66%.
Racti F.C. - Talibon FC 8:1