Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dali FCK FC BIELAWA 2023
451 Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
35% Spel op eigen helft 65%
10 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.3 gemiddelde waardering 20.1
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


3e minuut.
Nyberg geeft een hoge lob. Sjögran rent richting de bal. Sjögran met een sublieme pass. Sandström bereikt de bal nog maar net als eerste. Sandström draait met de bal, schiet en ... Gamlin bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Dali FCK - FC BIELAWA 2023 1:0

4e minuut.
Qvist probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Vidarsson de bal. Sandström rent richting de bal. Sandström haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
Kihlström rent richting de bal. Kihlström geeft een hoge lob. Inworp. Backe met een snelle inworp. Sjögran geeft de bal voor. Gamlin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
Villesson geeft een lange en hoge pass. Sandström is nu in balbezit. Lundgren rent richting de bal. Sandström is nu in balbezit. Sandström haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dali FCK - FC BIELAWA 2023 2:0

36e minuut.
Segerström raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Ingolfsson komt het veld opgelopen.

39e minuut.
Vidarsson verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sjögran. Vidarsson raakt geblesseerd tijdens het duel. Modigh met een snel genomen vrije trap. Qvist bereikt de bal nog maar net als eerste. Qvist haalt uit met een fantastische trap. Tobiasson werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dali FCK - FC BIELAWA 2023 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dali FCK 32%, FC BIELAWA 2023 68%.
Dali FCK - FC BIELAWA 2023 2:1

53e minuut.
Ingolfsson probeert naar een medespeler te passen. Vidarsson is nu in balbezit. Met opzet legt Sjögran zijn tegenspeler op de grond. Sjögran krijgt een gele kaart.

64e minuut.
Qvick geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Backe met de inworp. Sjögran rent richting de bal. Sjögran geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dali FCK 39%, FC BIELAWA 2023 61%.
Dali FCK - FC BIELAWA 2023 2:1