Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Invandrarna Fc Finnpauver
Normal Tactiek Finnpauver
38% Balbezit 62%
68% Spel op eigen helft 32%
1 Doelpogingen 31
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.6 gemiddelde waardering 50.2
zwak Schieten formidabel
slecht Passen solide
waardeloos Verdedigen goed


1e minuut.
Piłka bereikt de bal nog maar net als eerste. Piłka passt de bal in één keer door. Potocki rent richting de bal. Potocki haalt uit met een fantastische trap. Malm probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

2e minuut.
Makai rent richting de bal. Makai passt de bal in één keer door. Mizzi speelt de bal door. Potocki rent richting de bal. Potocki schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Makai passt de bal in één keer door. Potocki is nu in balbezit. Potocki passt de bal zonder na te denken. Daar is Piłka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Piłka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Invandrarna Fc - Finnpauver 0:1

6e minuut.
Daar is Wallen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Potocki is nu in balbezit. Hindsberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Potocki verovert de bal door een tackle van achteren. Potocki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Invandrarna Fc - Finnpauver 0:2

12e minuut.
Hindsberg is nu in balbezit. Makai verovert de bal door een tackle van achteren. Makai geeft de bal voor. Klungelig pakt Potocki de bal. Potocki draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Daar is Apostolescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Apostolescu geeft een lange en hoge pass. Potocki kopt de bal weg. Piłka rent richting de bal. Piłka schiet op doel. Vega verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

17e minuut.
Fleetwood geeft een hoge lob. Inworp. Makai met een snelle inworp. Piłka is nu in balbezit. Piłka draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Öhberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Mizzi verovert de bal door een tackle van achteren. Mizzi probeert naar een medespeler te passen. Potocki rent richting de bal. Potocki schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Piłka heeft problemen om de bal te vangen. Piłka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Invandrarna Fc - Finnpauver 0:3

20e minuut.
Gorig geeft de bal voor. Hindsberg is nu in balbezit. Piłka onderschept slim de pass. Piłka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Invandrarna Fc - Finnpauver 0:4

23e minuut.
Östensson heeft problemen om de bal te vangen. Piłka rent richting de bal. Potocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Piłka rent richting de bal. Piłka schiet op doel. Vega probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Fleetwood heeft problemen om de bal te vangen. Vega kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

28e minuut.
Kuperus met een sublieme pass. Piłka probeert naar een medespeler te passen. Potocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Potocki draait met de bal, schiet en ... Fleetwood probeert de bal aan de voet te houden. Paal! Vega verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Potocki is nu in balbezit. Potocki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Invandrarna Fc - Finnpauver 0:5

31e minuut.
Makai met een snelle inworp. Apostolescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Östensson tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Östensson krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Nordvi bereikt de bal nog maar net als eerste. Apostolescu verovert de bal door een tackle van achteren. Apostolescu probeert naar een medespeler te passen. Piłka bereikt de bal nog maar net als eerste. Piłka haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Hindsberg speelt de bal door. Apostolescu is nu in balbezit. Apostolescu geeft de bal voor. Potocki rent richting de bal. Potocki schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Wallen is nu in balbezit. Takip verovert de bal door een tackle van achteren. Takip passt de bal met de wreef. Potocki is nu in balbezit. Potocki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Invandrarna Fc - Finnpauver 0:6

38e minuut.
Öhberg is nu in balbezit. Öhberg geeft de bal voor. Potocki rent richting de bal. Potocki draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Malm de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Makai geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Potocki springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Makai bereikt de bal nog maar net als eerste. Makai met een sublieme pass. Danås probeert de bal aan de voet te houden. Piłka bereikt de bal nog maar net als eerste. Piłka schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Piłka verovert de bal door een tackle van achteren. Piłka passt de bal in één keer door. Potocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Potocki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Invandrarna Fc - Finnpauver 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Invandrarna Fc 73%, Finnpauver 27%.
Invandrarna Fc - Finnpauver 0:7

47e minuut.
Danås geeft de bal voor. Apostolescu is nu in balbezit. Apostolescu speelt de bal door. Potocki heeft problemen om de bal te vangen. Potocki haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Potocki geeft de bal voor. Hindsberg kopt de bal weg. Daar is Mizzi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mizzi geeft de bal voor. Piłka springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Invandrarna Fc - Finnpauver 0:8

63e minuut.
Mizzi probeert naar een medespeler te passen. Piłka heeft problemen om de bal te vangen. Piłka passt de bal met de wreef. Potocki is nu in balbezit. Potocki schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Hindsberg de bal. Piłka is nu in balbezit. Piłka draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Östensson kopt de bal weg. Danås is nu in balbezit. Danås probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Potocki de bal. Potocki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Invandrarna Fc - Finnpauver 0:9

66e minuut.
Öhberg onderschept slim de pass. Öhberg geeft een hoge lob. Drzymont bereikt de bal nog maar net als eerste. Wallen verovert de bal door een tackle van achteren. Wallen draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Mizzi passt de bal in één keer door. Daar is Potocki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Potocki passt de bal zonder na te denken. Piłka bereikt de bal nog maar net als eerste. Piłka schiet op doel. Vega verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

72e minuut.
Östensson is nu in balbezit. Apostolescu onderschept slim de pass. Apostolescu probeert naar een medespeler te passen. Piłka bereikt de bal nog maar net als eerste. Piłka draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Hindsberg is nu in balbezit. Takip verovert de bal door een tackle van achteren. Takip speelt de bal door. Piłka is nu in balbezit. Piłka draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Invandrarna Fc 63%, Finnpauver 37%.
Invandrarna Fc - Finnpauver 0:9