Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lumpna Spöken Fc Koeln
Normal Tactiek LoveEmi
46% Balbezit 54%
60% Spel op eigen helft 40%
1 Doelpogingen 16
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
18.8 gemiddelde waardering 40
weak Schieten adequate
poor Passen adequate
poor Verdedigen average


16e minuut.
Dansson bereikt de bal nog maar net als eerste. Lundgårdh geeft een lange en hoge pass. Jörnhem heeft problemen om de bal te vangen. Bergman rent richting de bal. Bergman draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Klungelig pakt Quack de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

29e minuut.
Véliz onderschept slim de pass. Véliz probeert naar een medespeler te passen. Nordvi is nu in balbezit. Quack is nu in balbezit. Quack draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Lundgårdh met een snelle inworp. Dansson bereikt de bal nog maar net als eerste. Bergman verovert de bal door een tackle van achteren. Bergman geeft de bal voor. Fransson maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lumpna Spöken - Fc Koeln 0:1

36e minuut.
Jabłoński met de inworp. Lundgårdh bereikt de bal nog maar net als eerste. Lundgårdh met een sublieme pass. Bergman heeft problemen om de bal te vangen. Bergman draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lumpna Spöken 61%, Fc Koeln 39%.
Lumpna Spöken - Fc Koeln 0:1

50e minuut.
Na een snelle pass probeert Sporre de bal onder controle te krijgen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nordvi met een snelle inworp. Quack bereikt de bal nog maar net als eerste. Quack haalt uit met een fantastische trap. Fransson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

54e minuut.
Nordvi is nu in balbezit. Quack is nu in balbezit. Quack passt de bal in één keer door. Bergman rent richting de bal. Bergman haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Quack verovert de bal door een tackle van achteren. Quack probeert naar een medespeler te passen. Bergman rent richting de bal. Bergman schiet op doel. Fransson maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lumpna Spöken - Fc Koeln 0:2

72e minuut.
Véliz verovert de bal door een tackle van achteren. Véliz passt de bal in één keer door. Lundgårdh probeert naar een medespeler te passen. Quack rent richting de bal. Quack schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Dansson bereikt de bal nog maar net als eerste. Nordlöv onderschept slim de pass. Nordlöv probeert naar een medespeler te passen. Quack is nu in balbezit. Quack haalt uit met een fantastische trap. Fransson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

79e minuut.
Crantzberg rent richting de bal. Lundgårdh verovert de bal door een tackle van achteren. Lundgårdh speelt de bal door. Bergman rent richting de bal. Bergman draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Drougge bereikt de bal nog maar net als eerste. Flesland onderschept slim de pass. Flesland geeft een lange en hoge pass. Lundgårdh bereikt de bal nog maar net als eerste. Lundgårdh draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Véliz is nu in balbezit. Véliz probeert naar een medespeler te passen. Quack rent richting de bal. Quack schiet op doel. Sporre probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Lumpna Spöken - Fc Koeln 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lumpna Spöken 59%, Fc Koeln 41%.
Lumpna Spöken - Fc Koeln 0:3