Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Nördiga Grabbar Coca Cola F.C
Normal Tactiek Normal
42% Balbezit 58%
54% Spel op eigen helft 46%
5 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.3 gemiddelde waardering 19.3
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen zwak
hopeloos Verdedigen zwak


5e minuut.
Ek geeft een lange en hoge pass. Inworp. Sundström zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sälle is nu in balbezit. Sälle geeft een hoge lob. De bal raakt de paal. Stålros verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Sundström geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Sivertsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Sivertsson haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Villesson rent richting de bal. Dahlgran rent richting de bal. Dahlgran probeert naar een medespeler te passen. Ströberg rent richting de bal. Ströberg draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Wilmersson probeert naar een medespeler te passen. Orre bereikt de bal nog maar net als eerste. Wilmersson rent richting de bal. Orre is nu in balbezit. Orre schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Ek bereikt de bal nog maar net als eerste. Dahlgran bereikt de bal nog maar net als eerste. Dahlgran passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Ströberg de bal. Ströberg schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Ek probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Wilmersson is nu in balbezit. Orre verovert de bal door een tackle van achteren. Orre haalt uit met een fantastische trap. Torkelsson probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Villesson bereikt de bal nog maar net als eerste. Dahlgran verovert de bal door een tackle van achteren. Dahlgran probeert naar een medespeler te passen. Ströberg rent richting de bal. Ströberg haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Jernemyr kopt de bal weg. Dahlgran is nu in balbezit. Matson begaat een overtreding. Dahlgran moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Dahlgran kan niet meer verder spelen. Bertilsson komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nördiga Grabbar 54%, Coca Cola F.C 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Nördiga Grabbar - Coca Cola F.C 0:0

50e minuut.
Ströberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Von Anka bereikt de bal nog maar net als eerste. Ströberg verovert de bal door een tackle van achteren. Ströberg haalt uit met een fantastische trap. Hjelm maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

67e minuut.
Ek probeert naar een medespeler te passen. Kusenkrantz is nu in balbezit. Kusenkrantz geeft een lange en hoge pass. Ströberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Ströberg haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Sjunnesson is nu in balbezit. Sjunnesson geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kullinger zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bertilsson geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nördiga Grabbar 54%, Coca Cola F.C 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Nördiga Grabbar - Coca Cola F.C 0:0