Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
G A I S Pahad Poisid
Normal Tactiek 442
51% Balbezit 49%
44% Spel op eigen helft 56%
12 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 18.3
slecht Schieten waardeloos
zwak Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen zwak


5e minuut.
Bastard passt de bal zonder na te denken. Torkelsson rent richting de bal. Gutterstam begaat een overtreding. Gutterstam krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Butter probeert naar een medespeler te passen. Harrius rent richting de bal. Harrius met een sublieme pass. Julénius rent richting de bal. Julénius draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Daar is Wernblom, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Inworp. Butter met de inworp. Sjölund rent richting de bal. Sjölund haalt uit met een fantastische trap. Öberg verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

17e minuut.
Morgansson is nu in balbezit. Morgansson geeft een hoge lob. Sjöblom bereikt de bal nog maar net als eerste. Sjölund is nu in balbezit. Sjölund draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

30e minuut.
Sälle rent richting de bal. Sjölund verovert de bal door een tackle van achteren. Sjölund met een sublieme pass. Julénius bereikt de bal nog maar net als eerste. Julénius schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Sjölund onderschept slim de pass. Sjölund met een sublieme pass. Frejdig bereikt de bal nog maar net als eerste. Julénius verovert de bal door een tackle van achteren. Julénius haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Frejdig geeft een lange en hoge pass. af Söderberg kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Snygg de bal onder controle te krijgen. Cronhielm is nu in balbezit. Cronhielm passt de bal met de wreef. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

44e minuut.
Sjöblom rent richting de bal. Sjöblom geeft de bal voor. Daar is Morgansson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cronhielm bereikt de bal nog maar net als eerste. Cronhielm draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: G A I S 40%, Pahad Poisid 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
G A I S - Pahad Poisid 0:0

53e minuut.
Torkelsson geeft de bal voor. Jähkel bereikt de bal nog maar net als eerste. Morgansson legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Morgansson krijgt een gele kaart. Jähkel is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Cronhielm legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Pohlman probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
G A I S - Pahad Poisid 0:1

56e minuut.
af Söderberg kopt de bal weg. Butter rent richting de bal. Wallerstedt rent richting de bal. Cronhielm bereikt de bal nog maar net als eerste. Cronhielm haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Wallerstedt met een sublieme pass. Morgansson is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Jähkel. Jähkel krijgt een gele kaart.

63e minuut.
Frejdig geeft een hoge lob. Inworp. Eliasson met een snelle inworp. Sjölund is nu in balbezit. Sjölund geeft een lange en hoge pass. Öberg probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Julénius bereikt de bal nog maar net als eerste. Sälle legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Sälle krijgt een gele kaart. Julénius raakt geblesseerd tijdens het duel. Sjölund neemt de penalty, wat een uithaal! De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Wernblom speelt de bal door. Jähkel rent richting de bal. Jähkel speelt de bal door. Cronhielm rent richting de bal. Cronhielm draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Sjölund rent richting de bal. Sjölund passt de bal met de wreef. Julénius rent richting de bal. Julénius haalt uit met een fantastische trap. Öberg werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
G A I S - Pahad Poisid 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: G A I S 48%, Pahad Poisid 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
G A I S - Pahad Poisid 1:1