Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc Currupted Retliga Undersåtar
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
55% Spel op eigen helft 45%
7 Doelpogingen 5
4 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 17.6
poor Schieten weak
weak Passen poor
poor Verdedigen weak


5e minuut.
Sjöhage probeert naar een medespeler te passen. Christiansson bereikt de bal nog maar net als eerste. Christiansson probeert naar een medespeler te passen. Nordqvist bereikt de bal nog maar net als eerste. Nordqvist draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Drougge geeft de bal voor. Stolt is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kennysson. Kennysson krijgt een gele kaart. Stolt raakt geblesseerd tijdens het duel. Grengren zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Sjöhage heeft problemen om de bal te vangen. Stolt is nu in balbezit. Stolt schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Daar is Kennysson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grengren probeert naar een medespeler te passen. Bosson is nu in balbezit. Bosson haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Gandalfsson de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Bülow geeft een lange en hoge pass. Zettervall probeert de bal met de borst te controleren. Bosson bereikt de bal nog maar net als eerste. Bosson haalt uit met een fantastische trap. Morell maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Currupted - Retliga Undersåtar 0:1

39e minuut.
Zettervall is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bosson. Zettervall is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Zettervall met een snel genomen vrije trap. Östman kan de bal niet met de borst controleren. Nordqvist verovert de bal door een tackle van achteren. Nordqvist haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Sjöhage rent richting de bal. Christiansson is nu in balbezit. Christiansson speelt de bal door. Nordqvist rent richting de bal. Nordqvist draait met de bal, schiet en ... Krantz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Currupted 64%, Retliga Undersåtar 36%.
Fc Currupted - Retliga Undersåtar 0:1

49e minuut.
Kennysson rent richting de bal. Grengren bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sjöhage. Sjöhage krijgt een gele kaart.

57e minuut.
Christiansson met een sublieme pass. Rogersson geeft een hoge lob. Grünewald kopt de bal weg. Nordqvist rent richting de bal. Nordqvist schiet op doel. De bal raakt de paal.

65e minuut.
Älvebring geeft een hoge lob. Inworp. Cassis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Christiansson bereikt de bal nog maar net als eerste. Christiansson geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Currupted 47%, Retliga Undersåtar 53%.
Fc Currupted - Retliga Undersåtar 0:1