Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CF Aida Mystique
433 Tactiek Koit feat. Uno
58% Balbezit 42%
39% Spel op eigen helft 61%
9 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
8 Buitenspel 0
57 gemiddelde waardering 42.3
excellent Schieten adequate
very good Passen adequate
very good Verdedigen solid


2e minuut.
Wiater rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Haroutiunyan. Wiater raakt geblesseerd tijdens het duel. Wiater zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Perinić maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Anastasakos speelt de bal door. Sądowicz is nu in balbezit. Sądowicz geeft de bal voor. Perinić is nu in balbezit. Perinić haalt uit met een fantastische trap. Šunje kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

10e minuut.
Paap geeft een hoge lob. Wiater bereikt de bal nog maar net als eerste. Wiater geeft een hoge lob. Perinić maakt een snoekduik en kopt de bal. Šunje maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CF Aida - Mystique 1:0

32e minuut.
Sądowicz is nu in balbezit. Sądowicz geeft een lange en hoge pass. Perinić heeft problemen om de bal te vangen. Perinić draait met de bal, schiet en ... Šunje probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Perinić verovert de bal door een tackle van achteren. Perinić passt de bal zonder na te denken. Sądowicz probeert naar een medespeler te passen. Perinić rent richting de bal. Perinić haalt uit met een fantastische trap. Šunje bokst de bal weg.

42e minuut.
Paap passt de bal zonder na te denken. Petimezas is nu in balbezit. Petimezas haalt uit met een fantastische trap. Haroutiunyan probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
CF Aida - Mystique 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CF Aida 43%, Mystique 57%.
CF Aida - Mystique 2:0

61e minuut.
Peters geeft een lange en hoge pass. Perinić kopt de bal weg. Petimezas rent richting de bal. Petimezas schiet op doel. Šunje maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CF Aida - Mystique 3:0

80e minuut.
Anastasakos passt de bal in één keer door. Wiater rent richting de bal. Wiater passt de bal met de wreef. Petimezas rent richting de bal. Petimezas schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CF Aida 36%, Mystique 64%.
CF Aida - Mystique 3:0