Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Nõo Jalgpalliakateemia FC Lümanda
Maks Tactiek compact
56% Balbezit 44%
69% Spel op eigen helft 31%
4 Doelpogingen 27
2 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
43 gemiddelde waardering 58.7
adequate Schieten outstanding
average Passen excellent
solid Verdedigen solid


2e minuut.
Inworp. Pagar met de inworp. Klungelig pakt Miklewicz de bal. Miklewicz geeft de bal voor. MacMurray krijgt zijn hoofd ertegen. Cingler kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kold geeft een lange en hoge pass. Usin kopt de bal weg. Paczos is nu in balbezit. Paczos schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Paczos probeert naar een medespeler te passen. Arkın bereikt de bal nog maar net als eerste. Arkın passt de bal zonder na te denken. Paczos is nu in balbezit. Paczos haalt uit met een fantastische trap. Sgobbi bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Nõo Jalgpalliakateemia - FC Lümanda 0:1

7e minuut.
Arkın bereikt de bal nog maar net als eerste. Miaoulis probeert naar een medespeler te passen. Arkın met een sublieme pass. Paczos rent richting de bal. Paczos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Nõo Jalgpalliakateemia - FC Lümanda 0:2

9e minuut.
Saag is nu in balbezit. Saag geeft een lange en hoge pass. Bournonville probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Paczos bereikt de bal nog maar net als eerste. Paczos draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nõo Jalgpalliakateemia - FC Lümanda 0:3

13e minuut.
Fiora probeert naar een medespeler te passen. Ümarik bereikt de bal nog maar net als eerste. Meister onderschept slim de pass. Meister geeft een lange en hoge pass. Paczos springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Sgobbi met een harde bal richting middenveld. Saag kopt de bal weg. Daar is Miaoulis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arkın rent richting de bal. Arkın draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Nõo Jalgpalliakateemia - FC Lümanda 0:4

17e minuut.
Pagar met een snelle inworp. Miklewicz geeft een lange en hoge pass. MacMurray is nu in balbezit. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Ümarik zal de hoekschop nemen.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Saag met de inworp. Arkın is nu in balbezit. Jajszczyk legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Jajszczyk krijgt een gele kaart. Arkın is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Paczos kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
Nõo Jalgpalliakateemia - FC Lümanda 0:5

26e minuut.
Meister met de inworp. Jaramillo rent richting de bal. Jaramillo geeft de bal voor. Arkın bereikt de bal nog maar net als eerste. Arkın geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Arkın schiet op doel. Miaoulis probeert naar een medespeler te passen. Meister bereikt de bal nog maar net als eerste. Meister geeft een hoge lob. Arkın maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nõo Jalgpalliakateemia - FC Lümanda 0:6

34e minuut.
Miklewicz probeert naar een medespeler te passen. Jaramillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaramillo probeert naar een medespeler te passen. Paczos bereikt de bal nog maar net als eerste. Paczos haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Nõo Jalgpalliakateemia - FC Lümanda 0:7

37e minuut.
Usin is nu in balbezit. Usin geeft een lange en hoge pass. Paczos bereikt de bal nog maar net als eerste. Arkın is nu in balbezit. Arkın schiet op doel. Sgobbi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

39e minuut.
Arkın is nu in balbezit. Arkın geeft de bal voor. Paczos rent richting de bal. Paczos draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Nõo Jalgpalliakateemia - FC Lümanda 0:8

42e minuut.
Meister geeft de bal voor. Paczos rent richting de bal. Paczos geeft een hoge lob. Arkın maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nõo Jalgpalliakateemia - FC Lümanda 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nõo Jalgpalliakateemia 68%, FC Lümanda 32%.
Nõo Jalgpalliakateemia - FC Lümanda 0:9

47e minuut.
Saag geeft een hoge lob. Arkın is nu in balbezit. Paczos bereikt de bal nog maar net als eerste. Arkın rent richting de bal. Arkın schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Arkın is nu in balbezit. Arkın schiet op doel. Paal!

49e minuut.
Saag is nu in balbezit. Saag geeft de bal voor. Paczos rent richting de bal. Paczos haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Nõo Jalgpalliakateemia - FC Lümanda 0:10

51e minuut.
Meister speelt de bal door. Usin rent richting de bal. Usin speelt de bal door. Paczos bereikt de bal nog maar net als eerste. Paczos haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Klungelig pakt Kold de bal. Duy Hải is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ümarik. Ümarik krijgt een gele kaart.

61e minuut.
Klungelig pakt Meister de bal. Meister speelt de bal door. Paczos bereikt de bal nog maar net als eerste. Paczos schiet op doel. Sgobbi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Nõo Jalgpalliakateemia - FC Lümanda 0:11

63e minuut.
Meister bereikt de bal nog maar net als eerste. Fiora bereikt de bal nog maar net als eerste. Meister onderschept slim de pass. Meister geeft een lange en hoge pass. Arkın krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paczos rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nõo Jalgpalliakateemia - FC Lümanda 0:12

68e minuut.
Usin passt de bal zonder na te denken. Miaoulis verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Arkın de bal. Paczos rent richting de bal. Paczos haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

71e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Saag zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jaramillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaramillo geeft de bal voor. Arkın krijgt zijn hoofd ertegen. Sgobbi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Arkın bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal raakt de paal. Arkın is nu in balbezit. Arkın draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Nõo Jalgpalliakateemia - FC Lümanda 0:13

72e minuut.
Ümarik heeft problemen om de bal te vangen. Usin is nu in balbezit. Usin probeert naar een medespeler te passen. Paczos bereikt de bal nog maar net als eerste. Paczos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Nõo Jalgpalliakateemia - FC Lümanda 0:14

74e minuut.
Inworp. Pagar met een snelle inworp. Miklewicz is nu in balbezit. Miklewicz schiet op doel. Cingler werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Inworp. Meister met de inworp. Usin rent richting de bal. Usin geeft een lange en hoge pass. Arkın maakt een snoekduik en kopt de bal. Sgobbi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Nõo Jalgpalliakateemia - FC Lümanda 0:15

84e minuut.
Paczos bereikt de bal nog maar net als eerste. Paczos geeft de bal voor. Miaoulis controleert de bal met de borst. Arkın rent richting de bal. Arkın draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Nõo Jalgpalliakateemia - FC Lümanda 0:16

85e minuut.
Duy Hải rent richting de bal. MacMurray verovert de bal door een tackle van achteren. Kold rent richting de bal. MacMurray onderschept slim de pass. MacMurray haalt uit met een fantastische trap. Cingler verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

87e minuut.
Miklewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Duy Hải rent richting de bal. Meister met een sublieme pass. Paczos is nu in balbezit. Paczos haalt uit met een fantastische trap. Sgobbi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Nõo Jalgpalliakateemia - FC Lümanda 0:17

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nõo Jalgpalliakateemia 69%, FC Lümanda 31%.
Nõo Jalgpalliakateemia - FC Lümanda 0:17