Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Nõo Jalgpalliakateemia Taarpall
Maks Tactiek T
48% Balbezit 52%
70% Spel op eigen helft 30%
3 Doelpogingen 33
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
49.2 gemiddelde waardering 67.2
solid Schieten incredible
adequate Passen formidable
good Verdedigen very good


2e minuut.
Ban probeert naar een medespeler te passen. Drăguş speelt de bal door. Muriqi bereikt de bal nog maar net als eerste. Muriqi schiet op doel. Raadiko werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nõo Jalgpalliakateemia - Taarpall 0:1

4e minuut.
Drăguş bereikt de bal nog maar net als eerste. Drăguş passt de bal met de wreef. Muriqi bereikt de bal nog maar net als eerste. Muriqi schiet op doel. Raadiko maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nõo Jalgpalliakateemia - Taarpall 0:2

5e minuut.
Lambot passt de bal in één keer door. Vasilescu probeert de bal met de borst te controleren. Vasilescu met een sublieme pass. Muriqi rent richting de bal. Muriqi draait met de bal, schiet en ... Raadiko probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Nõo Jalgpalliakateemia - Taarpall 0:3

10e minuut.
Pagar is nu in balbezit. Veneranta verovert de bal door een tackle van achteren. Veneranta passt de bal met de wreef. Muriqi is nu in balbezit. Muriqi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Nõo Jalgpalliakateemia - Taarpall 0:4

16e minuut.
Lambot met een sublieme pass. Vasilescu heeft problemen om de bal te vangen. Vasilescu met een sublieme pass. Muriqi bereikt de bal nog maar net als eerste. Muriqi draait met de bal, schiet en ... Raadiko verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Miaoulis bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Łaszczewski verovert de bal door een tackle van achteren. Łaszczewski geeft een lange en hoge pass. Miaoulis bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasilescu verovert de bal door een tackle van achteren. Vasilescu schiet op doel. Raadiko verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Fiora controleert de bal met de borst. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Vasilescu geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Muriqi krijgt zijn hoofd ertegen. Raadiko bokst de bal weg.

21e minuut.
Lambot zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Drăguş bereikt de bal nog maar net als eerste. Drăguş passt de bal met de wreef. Daar is Muriqi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Muriqi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Nõo Jalgpalliakateemia - Taarpall 0:5

22e minuut.
Aruste passt de bal zonder na te denken. Vasilescu is nu in balbezit. Vasilescu passt de bal met de wreef. Muriqi rent richting de bal. Muriqi schiet op doel. Raadiko verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

25e minuut.
Ban geeft een hoge lob. Muriqi kopt de bal weg. Miaoulis bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasilescu verovert de bal door een tackle van achteren. Vasilescu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Silni geeft een lange en hoge pass. Moraru heeft problemen om de bal te vangen. MacMurray rent richting de bal. MacMurray draait met de bal, schiet en ... Pulkowski probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Silni speelt de bal door. Miklewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Miklewicz passt de bal zonder na te denken. MacMurray is nu in balbezit. MacMurray schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

33e minuut.
Lambot speelt de bal door. Muriqi bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasilescu is nu in balbezit. Muriqi bereikt de bal nog maar net als eerste. Muriqi draait met de bal, schiet en ... Raadiko probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Ban geeft de bal voor. Vasilescu is nu in balbezit. Fiora legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Vasilescu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Vasilescu zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Raadiko verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nõo Jalgpalliakateemia - Taarpall 0:6

37e minuut.
Ban met de inworp. Drăguş rent richting de bal. Drăguş geeft een lange en hoge pass. Vasilescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasilescu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

42e minuut.
Ban geeft een hoge lob. Pagar probeert de bal aan de voet te houden. Muriqi met een sublieme pass. Vasilescu rent richting de bal. Vasilescu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Veneranta kopt de bal weg. Klungelig pakt Muriqi de bal. Muriqi passt de bal met de wreef. Vasilescu is nu in balbezit. Vasilescu draait met de bal, schiet en ... Raadiko kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Ümarik de bal.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Vasilescu neemt de hoekschop. Muriqi kan de bal niet met de borst controleren. Muriqi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nõo Jalgpalliakateemia 70%, Taarpall 30%.
Nõo Jalgpalliakateemia - Taarpall 0:6

48e minuut.
Drăguş met een sublieme pass. Daar is Muriqi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Muriqi passt de bal in één keer door. Vasilescu rent richting de bal. Vasilescu draait met de bal, schiet en ... Raadiko verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

50e minuut.
Drăguş probeert naar een medespeler te passen. Daar is Muriqi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bournonville probeert naar een medespeler te passen. Ban is nu in balbezit. Ban geeft een lange en hoge pass. Raadiko probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

53e minuut.
Ban kopt de bal weg. Vasilescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Drăguş bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasilescu rent richting de bal. Vasilescu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Doeltrap. Ümarik trapt de bal weg van het doel. Ban met een sublieme pass. Muriqi bereikt de bal nog maar net als eerste. Muriqi draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

57e minuut.
Miaoulis onderschept slim de pass. Miaoulis geeft een hoge lob. Miszewski kopt de bal weg. Vasilescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasilescu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Nõo Jalgpalliakateemia - Taarpall 0:7

64e minuut.
Miaoulis kopt de bal weg. Ban bereikt de bal nog maar net als eerste. Miklewicz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Miklewicz krijgt een gele kaart. Ban wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

67e minuut.
Ban met een sublieme pass. Vasilescu rent richting de bal. Vasilescu speelt de bal door. Muriqi rent richting de bal. Muriqi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Nõo Jalgpalliakateemia - Taarpall 0:8

68e minuut.
Aruste geeft de bal voor. Ban kopt de bal weg. Nazarri heeft problemen om de bal te vangen. Vasilescu rent richting de bal. Vasilescu schiet op doel. De bal raakt de paal.

73e minuut.
Miaoulis geeft de bal voor. Drăguş geeft een hoge lob. Muriqi kopt de bal weg. Vasilescu rent richting de bal. Vasilescu draait met de bal, schiet en ... Raadiko kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

82e minuut.
Miaoulis geeft een lange en hoge pass. Wódkiewicz kopt de bal weg. Daar is Ban, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ban geeft een lange en hoge pass. Muriqi springt en kopt de bal. Raadiko bokst de bal weg. Raadiko met een sublieme pass. Ban kopt de bal weg. Muriqi is nu in balbezit. Muriqi draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

87e minuut.
Silni passt de bal met de wreef. MacMurray is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Veneranta. MacMurray raakt geblesseerd tijdens het duel. Miklewicz wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Drăguş passt de bal met de wreef. Lambot bereikt de bal nog maar net als eerste. Lambot speelt de bal door. Vasilescu rent richting de bal. Vasilescu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nõo Jalgpalliakateemia 70%, Taarpall 30%.
Nõo Jalgpalliakateemia - Taarpall 0:8